Automatisering interne bedrijfsprocessen

Hoeveservice

Om alle stakeholders van Hoeveservice up-to-date te houden over de interne bedrijfsprocessen, creëerde Digimedio een automatisering tussen alle kanalen. Vanaf nu worden orders en bestellingen automatisch aangemaakt en aan het juiste bedrijf toegewezen. Dag manueel werk!

Over Hoeveservice

Hoeveservice biedt professionele goederen voor landbouw, hobby en dier. Zo vind je als particulier alle benodigdheden voor hoevedieren, stal, weide & erf maar ook gespecialiseerde kledij in hun winkel in Beerse maar daarnaast ook bij verschillende zelfstandige verdelers. Ook professionelen kunnen voor hun veebenodigdheden terecht bij Hoeveservice.

Hoeveservice staat bekend voor hun kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs, hun snelle service en hun zeer uitgebreid gamma.

Wat we deden

Naast de fysieke winkel van Hoeveservice, zijn er ook heel wat zelfstandigen die voor hun verkopen. Belangrijk in dit opzicht is dat deze zelfstandigen altijd op de hoogte zijn van prijswijzigingen, voorraadbeheer en dergelijke.

Om manuele input uit te sluiten en efficiënter te werken, schakelde Hoeveservice de hulp van Digimedio in. Wij hebben ervoor gezorgd dat het moederbedrijf, Hoeveservice de volledige controle heeft over de dochterfirma’s of de zelfstandigen en deze correct kunnen aansturen qua producten, prijzen, voorraad, … Om dit te kunnen realiseren, hebben we de volgende zaken geïmplementeerd:

  • Kassabeheer (point of sale) inclusief scanning aan de kassa
  • Warehousemanagement
  • Boekhouding
  • Koppelingen met webshop Innomedio

Het resultaat? Orders en bestellingen worden automatisch aangemaakt en aan het juiste bedrijf toegewezen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn. Anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Nijverheidsstraat 8
2390 Malle
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Steenovenstraat 2
2390 Malle
support@digimedio.be voor technische vragen