Efficiënter werken met Odoo ERP

Oplossingen

Een slim bedrijf, gelukkige werknemers, voldoende winst en een mooie groei. Dat wensen we je toe. Niet zomaar wensen, we helpen je daarbij. En dat doen we met Odoo ERP. Eigen lof stinkt, maar het is waar: Odoo open source is de beste management software op de markt om je bedrijf efficiënter te organiseren. Jij kiest de modules die je nodig hebt, zonder wurgcontracten en mega budgetten. Freedom of Technology noemen wij dat, of integer en transparant samenwerken.

  • 4.000 apps
  • 4 miljoen gebruikers
  • 100% zeker binnen budget
  • 100% zeker binnen implementatie timing

“Met Odoo boost je de productiviteit door de gewenste bedrijfsprocessen (CRM, verkoop, aankoop, voorraadbeheer, mailings, evenementen, productie, webshop …) vanuit één applicatie te beheren.”

Plan gratis demo

Interesse in een vrijblijvende demo van de mogelijkheden & projectaanpak?

Neem contact op

De Odoo Apps

Met ruim 4.000 Odoo Apps bieden we voor al je bedrijfsbenodigdheden een totaaloplossing. De modules zijn perfect integreerbaar met elkaar, waardoor je volop de vruchten plukt van automatisatie, digitalisatie en een betere bedrijfsvoering.

Digimedio is Odoo partner

Digimedio is je ervaren partner voor de implementatie van Odoo Enterprise. Laten we kennismaken:

  • Je hebt nog geen ERP pakket en wenst te starten met één of meerdere Odoo Apps
  • Je werkt met een ander ERP systeem, maar wilt omschakelen
  • Je werkt met Odoo, maar mist de ondersteuning van experts

We bouwen voort op wat er is, of we starten van scratch. De Digimedio consultants zijn van alle markten thuis, met een bewezen Odoo track record binnen real estate, facility, retail, rental, industrial fleet en productie. Implementatie, upgrades, training en opvolging… je bent in ervaren Odoo handen.

Hoog tijd om anders te werken. Hoog tijd voor Odoo & Digimedio.