Ready tot Silver Partner in 5 maanden

Het geheim van Digimedio's succes

Het verlangen naar digitalisering en automatisering bij bedrijven, zorgde voor een huwelijk tussen 2 bedrijven met jarenlange expertise. Na succesvolle implementaties in uiteenlopende sectoren, groeide het nieuwe, geboren Digimedio uit van Ready tot Odoo Silver Partner in slechts 5 maanden. Hun geheim? Ontdek het snel!

What’s in a name?

In 2003 werd Comitor opgericht door de huidige managing director Jan Huybrechts. De naam Comitor is een anagram voor Communicatie, IT & Organisatie, alsook staat het Latijnse woord Comitor voor support. Hun missie past dus naadloos in hun naam: klanten begeleiden en ondersteunen in hun digitale transformatie met als doel één van de meeste efficiënte IT partners te worden voor KMO’s van 5 tot 250 medewerkers.

Naast Comitor bestaat Innomedio (innovatieve media), opgericht door Jens Joosen in 2012. Innomedio heeft een uitstekende expertise in websites, webshops en (online) marketing.

Na succesvolle implementaties in uiteenlopende sectoren, groeide het verlangen naar een gezamenlijk bedrijf: Digimedio, synoniem voor digitale transformatie.  Een bedrijf dat in 2020 is ontstaan uit een huwelijk tussen Comitor en Innomedio en een bewezen staat van dienst.

Wat onderscheidt Digimedio?

Digimedio uit Malle (Antwerpen), dat is de gebundelde en jarenlange expertise van doorwinterde IT’ers, consultants, ERP specialisten, developers, sales experts en digital natives . Dankzij hun jarenlange ervaring, hebben ze hun manier van werken zo geperfectioneerd om hun klanten de beste ervaring te kunnen bieden. “We gaan met onze klanten in gesprek om hun behoeften in kaart te brengen en te controleren of de voorgestelde oplossingen in overeenstemming zijn met de bedrijfsstrategie van de klant. Daarbij implementeren we alleen wat we eerst uitgebreid hebben getest om een optimale efficiëntie te garanderen.” Integriteit en transparantie, dat zijn de belangrijkste pijlers van Digimedio.

Odoo Silver Partner

“Odoo is fijn om mee te werken!” volgens Tony Crols, Business Analyst bij Digimedio. Dit wordt dan ook vertaald naar een fijn implementatieproces voor de klant. Hun eerste project, installeerden ze zo’n 3 jaar geleden in juni 2017. “Je krijgt zoveel positieve feedback van de klanten wanneer ze voelen en zien hoeveel van hun dagelijkse taken we kunnen automatiseren,” aldus Tony.

Vanaf dat moment duurde het niet lang voor de nieuwe projecten binnenliepen. We kenden een vlotte overgang naar 10 implementaties in 6 maanden.

Het geheim van hun stijgende succes? Het perfect begrijpen van de Odoo app functionaliteiten, waardoor ze precies kunnen visualiseren hoe Odoo zich kan aanpassen aan de behoeften van hun klanten. Odoo is flexibel en voorziet de beste klantervaring zonder dat er onnodige aanpassingen dienen te gebeuren. Ze hebben hard gewerkt om alles te leren over het product zodat ze hun klanten steeds van de juiste informatie kunnen voorzien.

Met een buitengewoon klantretentie percentage van 91% voor Odoo implementaties, doet Digimedio het overduidelijk goed.

De grote verscheidenheid aan zakelijke apps die Odoo aanbiedt, is een belangrijk verkoopargument voor Digimedio. Omdat ze met verschillende sectoren werken, konden ze, dankzij de mogelijkheid om maatwerk te leveren, geïntegreerde oplossingen aanbieden in een alles-in-één pakket. Door de diversiteit van de applicaties bereikten ze ook een breder cliënteel.

“De sleutel tot ons succes is dat we alleen aanbieden wat onze klant nodig heeft. Dit in combinatie met de uitgebreide functionaliteiten van Odoo, is een win-win situatie!”

- Tony Crols, Business Analyst bij Digimedio -

Volgens Digimedio is één van de hoogtepunten van Odoo Partner te zijn, de relatie die ze hebben met hun aangewezen accountmanager. De toewijding en focus van hun accountmanager, hielpen hen om een geweldige voorsprong te krijgen. Hun beschikbaar en bereidheid om te helpen wordt dan ook enorm gewaardeerd.

Contacteer ons vrijblijvend

Jouw bedrijf digitaliseren?

Heb jij na het lezen van onze Odoo Partner successtory ook inspiratie gekregen om jouw bedrijf te digitaliseren of automtiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts via onderstaande formulier. Wij komen graag langs om te luisteren naar jouw verhaal. Tot binnenkort! 

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Putten 6
2320 Hoogstraten
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Putten 6
2320 Hoogstraten
support@digimedio.be voor technische vragen