Cases

Ben je benieuwd hoe we Odoo bij andere bedrijven hebben geïmplementeerd? Hieronder vind je een selectie van onze mooiste projecten. 

Cosapack

DIGIMEDIO REALISEERT KOPPELING MULTIPRESS & ODOO
Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Bekijk case

Dafra Pharma

Dafra Pharma future proof dankzij Digimedio & Odoo ERP
Dafra Pharma ging all the way met Odoo. We integreerden alle bedrijfsfuncties in één totaalpakket – met uitzondering van hun rapportering in Power BI, die we koppelden aan de Odoo database.
Bekijk case

Groep VDH

AUTOMATISERING BEHEER VAN HET WAGENPARK EN TIJDSREGISTRATIE
Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Dankzij hun concessies in Herentals, Mol en Diest zijn ze sterk verankerd in Antwerpen en voornamelijk in de Kempen.
Bekijk case

Van der Auwera

IMPLEMENTATIE KASSABEHEER (POS) & OPTIMALISATIE ORDER- EN WAREHOUSEMANAGEMENT
Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Bekijk case

Peeters NV

UITBREIDING VAN DE HELPDESKMODULE & ONTWIKKELING APP
Voor Peeters hebben we het proces van de helpdesk volledig op punt gesteld. Ook ontwikkelden we een app die voordeel biedt aan zowel de medewerkers intern als voor de eindklant.
Bekijk case

Hoeveservice

AUTOMATISERING INTERNE BEDRIJFSPROCESSEN
Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kKassabeheer (POS) inclusief scanning, warehousemanagement, boekhouding en een volautomatische webkoppeling met een webshop van Innomedio.
Bekijk case

Alco

AUTOMATISERING PROCESSEN VAN OFFERTE TOT PRODUCTIE
Voor Alco was het nodig om bepaalde processen rond productie te automatiseren. Hiervoor optimaliseerden we zaken zoals offerte calculatie, intake procedures & productieroutering.
Bekijk case