Odoo development

Development

Een gebruiksvriendelijk en betaalbaar ERP systeem, met flexibele en transparante mogelijkheden ter optimalisatie van alle soorten bedrijven… dat is Odoo ten top. En aan de ontwikkeling ervan werken wij bij Digimedio graag mee. We dragen bij aan de community van developers die doorlopend inspelen op de veranderende klantenbehoeften en nieuwe, innovatieve applicaties bouwen. Dankzij het open source model werden de voorbije jaren ontelbare Odoo Apps gemaakt.

“De veelzijdigheid en volledige integratie komen tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Naargelang je bedrijf groeit, kunnen we steeds Apps voor je toevoegen."

Offerte aanvragen

Interesse in een vrijblijvende demo van de mogelijkheden & projectaanpak?

Neem contact op

Honestus Competence Center

Om Odoo nog efficiënter bij onze klanten in te zetten, werken wij samen met onze partner Honestus Competence Center, een Litouws bedrijf gespecialiseerd in Python en Odoo development. Want in sommige gevallen is ontwikkeling op maat of een specifieke koppeling nodig. Onze consultants en developers weten raad.

Als klant word je geholpen en begeleid door onze servicedesk in België. Aanpassingen en uitbreidingen op maat binnen Odoo worden ontwikkeld door onze collega’s van Honestus Competence Center.

Offerte aanvragen