Development

Is er voor jouw bedrijf ontwikkeling op maat of een hele specifieke koppeling nodig? Door onze samenwerking met ons Odoo competentiecentrum Honestus, weten we raad voor elke oplossing.

Een gebruiksvriendelijk en betaalbaar ERP systeem, met flexibele en transparante mogelijkheden ter optimalisatie van alle soorten bedrijven… dat is Odoo ten top. En aan de ontwikkeling ervan werken wij bij Digimedio graag mee.

Zo dragen we bij aan de community van developers die doorlopend inspelen op de veranderende klantenbehoeften en nieuwe, innovatieve applicaties bouwen. Dankzij het open source model werden de voorbije jaren ontelbare Odoo apps gemaakt.

“De veelzijdigheid en volledige integratie komen tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Naarmate je bedrijf groeit, kunnen we steeds meer apps toevoegen."

Honestus Competence Center

Om Odoo nog efficiënter bij onze klanten in te zetten, werken wij samen met onze partner Honestus Competence Center, een Litouws bedrijf gespecialiseerd in Python en Odoo development. Want in sommige gevallen is ontwikkeling op maat of een specifieke koppeling nodig. Onze consultants en developers weten raad.

Als klant word je geholpen en begeleid door onze servicedesk in België. Aanpassingen en uitbreidingen op maat binnen Odoo worden ontwikkeld door onze collega’s van Honestus Competence Center.

Ontwikkeling op maat