Odoo training

Heeft Digimedio net een Odoo implementatie voor je uitgevoerd en wil je de verschillende functionaliteiten aan je team bijbrengen? Daarvoor zijn er steeds de Odoo efficiency trainingen bij Digimedio. Onze consultants en trainers geven je met plezier gericht ERP advies.

Naast de Odoo implementatie, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat al je medewerkers met de software overweg kunnen. Digimedio biedt optimale begeleiding en Odoo training door ervaren consultants en functionele trainers. Dit zowel tijdens als na de Odoo implementatie door Digimedio.

Uiteraard is Odoo supergebruiksvriendelijk, maar om het maximum uit je ERP te halen, zijn efficiency trainingen een meerwaarde. We tonen je medewerkers graag hoe ze het beste aan de slag gaan met de Odoo modules. Het resultaat zal een heuse boost in je productiviteit betekenen.

Ervaren trainers & consultants

De trainers van Digimedio hebben al heel wat moeilijke vragen kunnen beantwoorden. Bovendien zijn ze allemaal Odoo gecertificeerd waardoor ze gericht ERP advies kunnen verlenen.

Zelf ontwikkeld trainingsmateriaal

In onze eigen trainingsvideo's proberen onze experten steeds om de verschillende Odoo modules in verstaanbare taal en aan de hand van concrete voorbeelden toe te lichten. 

Gespecialiseerd in diverse sectoren

Of je nu actief bent in de real estate-, facility-, rental-, retail- of productiesector: de trainers van Digimedio werken steeds op maat van jouw specifieke behoeften.

Op locatie of bij Digimedio

Heb je de Odoo training het liefst bij jou op locatie of in onze kantoren? Wij passen ons helemaal aan. Wat jij het makkelijkste vindt.

Training modules

Odoo training bieden we aan bij elke implementatie. Dit kan dus voor het totaalpakket, of per nieuw geïmplementeerde module. Met deze Apps kunnen we je helpen: