Wat is Open ERP Odoo?

Odoo (voorheen Open ERP) is een fantastische all-in-one open-source software om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen. Odoo is de snelst groeiende bedrijfssoftware ter wereld en kan op dit moment rekenen op meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd.

Laat je bedrijf groeien met Odoo (openERP)

Open-source software voor elk bedrijf

Jouw bedrijfsprocessen (automatisch) vanuit één platform beheren. Klinkt dat als muziek in je oren? Momenteel is Odoo ERP (voorheen OpenERP) het nummer 1 open source ERP pakket op de markt. Gedaan met individuele softwareoplossingen die niet met elkaar kunnen communiceren. Voortaan geniet je van één enkele, kosteneffectieve & modulaire oplossing. Benieuwd naar meer? Bekijk hieronder alvast een korte introductievideo. 

Digimedio: Odoo Gold Partner

Digimedio mag zich vanaf augustus 2020 met trots Odoo Gold Partner noemen. De Gold Partner badge wordt toegekend aan bedrijven die kwaliteitsdiensten leveren aan de hand van open source ERP software Odoo.

Odoo 4.000 apps

+ 4.000 Odoo apps beschikbaar

Met meer dan 4.000 apps biedt Odoo ERP een totaaloplossing voor al je bedrijfsbenodigdheden. 

Odoo klantenretentie

80% retentiepercentage

Onze Gold Partner-badge behaalden we door een klantretentiepercentage van minimum 80% voor te leggen bij Odoo. 

Odoo gecertificeerd

Odoo experten

Al onze medewerkers & consultants zijn Odoo ERP gecertificeerd zodat ze al onze klanten van de beste service kunnen voorzien. 

Een geschikte app voor elk bedrijfsproces

Of je bedrijf nu in de groothandel-, retail- , vastgoed- , verhuur- , productie- of fleetsector zit. Odoo ERP kan in elk bedrijf worden geïntegreerd. Met meer dan 4.000 apps, boost je je verkoop, integreer je verschillende diensten, stroomlijn je de bedrijfsvoering, beheer je eenvoudig financiën of verbeter je de marketing. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Elk jaar nieuwe en geüpdatete apps

Bovendien wordt de moderne & gebruiksvriendelijke interface naadloos doorgetrokken doorheen alle beschikbare apps en komen er jaarlijks nieuwe releases en updates bij, wat maakt dat de software elk jaar beter en beter wordt.

Meer weten over de verschillende Odoo apps?

 

Ontdek veelgebruikte Odoo Apps

Naadloze integratie tussen apps

Verschillende software voor verschillende processen, waaruit vervolgens blijkt dat deze niet met elkaar kunnen communiceren. Pure tijdverspilling, niet? Spendeer deze kostbare tijd voortaan liever aan klantenrelaties en omzet. Met Odoo ERP hoef je belangrijke taken maar één keer uit te voeren en krijg je een duidelijk overzicht. 

Extra apps & koppelingen

Odoo Apps zijn perfect met elkaar geïntegreerd. Zo integreert je website bijvoorbeeld naadloos met de inkoop app, de voorraad app, en de boekhoudapp. Op deze manier wordt het veel handiger om bedrijfsprocessen te structureren en te optimaliseren. Heb je naast de standaardmodules nog nood aan een andere app of koppeling? Dan denken wij graag met jou mee. Neem zeker contact op. 

Start vandaag nog met het automatiseren van je bedrijfsprocessen & ondervind zelf de besparingen en voordelen. 

Veilige & stabiele open-source software

Veiligheid en stabiliteit zijn twee van de grootste pijlers bij Odoo Open ERP. Dankzij het open-source gebeuren en de enorme online Odoo community worden de kleinste issues snel opgespoord en opgelost. Ook houden de Odoo experten van Digimedio elke technologische ontwikkelingen in de gaten waardoor de veiligheid ten allen tijde gegarandeerd blijft.

Business intelligence & Odoo

Odoo biedt binnen de open source software verschillende business intelligence opportuniteiten. Dankzij de diverse rapportagemogelijkheden en analysetools zijn kmo's in staat om hun verkoop te analyseren, scores aan hun leads toe te kennen, de prestaties van hun werknemers te tracken etc.

Odoo: het ERP alternatief voor kmo's

Odoo biedt een geschikt alternatief voor ingewikkelde en dure ERP systemen zoals Salesforce, SAP en Netsuite. Odoo ERP is alles wat jouw bedrijf nodig heeft, met de beste gebruikerservaring bovendien. De apps werken naadloos samen, zodat je via één gecentraliseerd platform alles gemakkelijk kan volgen, online en via elk apparaat. Aan de hand van open-source software Odoo kunnen bedrijven starten met een basispakket, om daarna (gelijk met hun groei) te schalen naar meer apps en meer functionaliteiten. 

odoo 15

Odoo 15: what's new?

Odoo heeft in oktober 2021 versie 15 wereldkundig gemaakt. Verschillende bestaande apps werden hiermee in een nieuw jasje gestoken. Ontdek snel welke nieuwigheden Odoo 15 te bieden heeft. In oktober 2022 kunnen we ons al verwachten aan een nieuwe Odoo update (Odoo 16). 

 

Odoo 15 ontdekken
Vraag een vrijblijvende offerte

Op zoek naar een betrouwbare Odoo partner?

Overtuigd van de mogelijkheden van Odoo ERP? Of wens je toch wat informatie die van toepassing is, specifiek voor jouw bedrijf? Onze Odoo experten helpen je graag op weg. 

Odoo banner