Uitstekende CRM software

Volg leads, grijp kansen & maak overzichtelijke prognoses in een handomdraai met het Odoo CRM pakket. Focus op je klanten. 

Wat kan je met het Odoo CRM-systeem?

Odoo CRM is een krachtige, browsergebaseerde software die is ontworpen om de efficiëntie van organisaties te verhogen. Met het Odoo CRM pakket kan je je salesfunnel personaliseren, heb je toegang tot alle relevante info over leads en kan je je opportuniteiten organiseren rond de beste deals voor je bedrijf.  

Het voordeel van het gebruik van het Odoo CRM-systeem is niet alleen het gebruiksgemak en de personalisatiemogelijkheden, maar ook dat verschillende afdelingen van een bedrijf er samen gebruik van kunnen maken.

Odoo CRM software
Maak onderbouwde beslissingen op basis van data

Ontvang overzichtelijke prognoses

Met de CRM app van Odoo ERP neem je voortaan enkel nog beslissingen op basis van actiegerichte data. Aan de hand van een uniek dashboard krijg je meteen een beeld van je bedrijf. Wil je graag nog wat dieper in je gegevens graven? Maak dan gebruik van handige real-time verslagen en flow charts. Met deze gegevens kunnen medewerkers leads/kansen analyseren en inzicht krijgen in marketing- en verkoopactiviteiten, alsook trends identificeren om zo de conversieratio te verhogen.

Odoo CRM software - Inzichten

Inzichten

Krijg nieuwe inzichten om betere besslingen te maken. 

Odoo CRM software - Dashboard

Dashboards

Via unieke dashboards krijg je in één oogopslag een beeld van je bedrijf. 

Odoo CRM software - Flowcharts

Flowcharts

Maak & deel real-time verslagen en flowcharts. 

Odoo CRM software

Aangepaste tools voor leads, prospecten en klanten

Niet iedereen uit je database vereist eenzelfde aanpak. Odoo CRM maakt een goed onderscheid tussen acties voor leads, acties voor prospecten en acties voor klanten. 

  • Acties voor leads: om te bepalen in welke fase van je verkoopcyclus een lead zich bevindt is het belangrijk om scores aan je leads toe te kennen. Op basis van deze scores kunnen vervolgacties bepaald worden. Met gerichte lead nurturingacties kan je dan weer leads met een bepaalde score proberen omvormen tot prospecten.
  • Acties voor prospecten: in de interface krijg je meteen een beeld van (toekomstige) prospecten. Aan de hand van een klik- en sleepfunctie kunnen prospecten in verschillende stadia opgedeeld worden. Aan deze stadia hangen bepaalde acties voor het verkoopteam. Verloren prospects worden in een apart veld geplaatst zodat Odoo de verloren ratio per stadium kan berekenen.
  • Acties voor klanten: in Odoo CRM bekijk je de volledige activiteitengeschiedenis per klant en stel je makkelijk hun voorkeuren wat betreft taal, verzendmethode, financiële data enz. in.
Odoo CRM software

Automatiseer taken met sales scripts

Met behulp van sales scripts automatiseer je voortaan dagelijkse taken zoals telefoongesprekken, mailings, meetings en offertes op basis van het gedrag van de lead/prospect/klant. Wanneer een salesmedewerker bijvoorbeeld ziet dat een lead klaar is om benaderd te worden kan hij automatisch bellen vanuit de browser. Het telefoontje wordt dan automatisch gelogd, het klantenformulier wordt geopend, en follow-up acties worden ingesteld. Was de lijn bezet of was de persoon of het bedrijf niet beschikbaar? Dan plan je het telefoontje eenvoudig opnieuw in of stuur je een automatische e-mail. Ook alle e-mailcommunicatie wordt automatisch bij het dossier van de juiste prospect gevoegd.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

E-mail marketing

Maak succesvolle e-mailcampagnes in een handomdraai zonder enige IT-kennis. 

Meer informatie

Enkele cases met de module CRM

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de CRM-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Alco

Voor Alco was het nodig om bepaalde processen rond productie te automatiseren. Hiervoor optimaliseerden we zaken zoals offerte calculatie, intake procedures & productieroutering.
Meer informatie

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Groep VDH

Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Dankzij hun concessies in Herentals, Mol en Diest zijn ze sterk verankerd in Antwerpen en voornamelijk in de Kempen.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Aan de slag met Odoo CRM software?

Odoo CRM is een klein onderdeel van een groter, sterk geïntegreerd geheel van ERP-applicaties. Heb je graag wat meer informatie over de mogelijkheden van Odoo (CRM) software?