Supply chain management

Beheer eenvoudig leveranciers & inkooporders.

Optimaliseer de wisselwerking tussen inkoop en voorraad met Odoo inkoop

Inkoop en voorraad blijven twee factoren die op elkaar afgestemd dienen te worden. Met Odoo purchase bepaal je aan de hand van slimme inkoopregels voor elk product afzonderlijk wanneer de voorraad moet worden bijgevuld. Dit alles rekening houdend met de productie en leveringsstrategie van het product.

Odoo Inkoop
Odoo Inkoop

Slimme aankopen met de juiste prijsinformatie

Belangrijke gegevens omtrent inkooporders zoals prijslijsten en referenties van leveranciers, kunnen geïmporteerd worden in Odoo Inkoop. Op basis van deze gegevens kunnen slimmere aankoperen gedaan worden, rekening houdend met promoties, beschikbaarheid, aantallen & speciale voorwaarden. Productbeschikbaarheden kunnen bovendien tot op de voet opgevolgd worden. Wil je inkopen aan een marktconforme prijs? In Odoo Inkoop is het zelfs mogelijk om je eigen prijzen te vergelijken met de prijzen van je leveranciers. 

Odoo Inkoop

Onderhandel met leveranciers voor de beste prijs

Uiteraard spelen er bij de keuze van leverancier verschillende factoren mee. Via Odoo Inkoop, kan je de offertes & antwoorden van alle leveranciers eenvoudig vergelijken. Kies het beste aanbod & verstuur in je inkooporder in een handomdraai. 

Wil je op terugkerende basis producten kopen bij een leverancier tegen een overeengekomen prijs? Gebruik dan het 'Raamcontract'.

Odoo Inkoop

Analyseer je inkopen

Met de analyse-en rapportagetools binnen Odoo Inkoop, krijg je inzicht in voorbije leveringsvertragingen, prijsonderhandelingen etc. De kwaliteit van leveranciers op een overzichtelijke manier in kaart brengen bespaart je in de toekomst niet alleen heel wat werk, het zorgt ook voor een verhoogd rendement.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Enkele cases met de module Inkoop

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Inkoop-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Groep VDH

Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Dankzij hun concessies in Herentals, Mol en Diest zijn ze sterk verankerd in Antwerpen en voornamelijk in de Kempen.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte

Jouw inkoopproces automatiseren?

Wil jij aan de slag met de implementatie van de Inkoop App in jouw Odoo-systeem? Of heb je nog geen Odoo-omgeving en wil je dit graag laten opzetten? Onze consultants helpen je graag verder.