Software voor planningen

Optimaliseer je planning en verhoog je productiviteit.

Het beste plan voor je planning

Een goede werking begint bij een goede planning. Maar een goede planning opmaken is meer dan projecten, taken en opdrachten inplannen. Het is ook mensen inplannen.

Daarom is het belangrijk om alles én iedereen goed op elkaar af te stemmen, niet alleen op vlak van functioneren, maar ook op vlak van tijd. Want ook voor je planning moet je een plan hebben. En dat plan komt in de vorm van de Odoo Planning-app.

Maak duidelijke rollen en taakverdelingen

Met de Odoo Planning app begin je bij het begin. Creëer zelf rollen en functies en wijs hier de juiste werknemers aan toe. Gebruik de rollen en functies om een duidelijke taakverdeling te maken en bepaal wie voor welke projecten, opdrachten en taken verantwoordelijk is. Plan vervolgens iedereen in op basis van het beschikbare werk én de integratie met de Odoo Verlof-app, die automatisch rekening houdt met afwezigheden en vakanties.

Heb je veel vaste taken of opdrachten die regelmatig terugkomen? Gebruik Odoo Planning dan ook om taaksjablonen te maken met vaste tijdsloten. Geen nood meer om steeds opnieuw al je uren in te plannen. Hang eenvoudig de sjablonen aan een project, wijs de juiste werknemer(s) toe en plan in.

Geef je werknemers structuur (en kleur)

Om je werknemers de structuur te geven die ze verdienen, zorgt Odoo Planning dat zij automatisch een melding krijgen als ze op een project, opdracht of taak worden ingepland. Om ook jezelf de structuur te geven die je verdient, kan je tal van handige labels en hulmiddelen in je planningen integreren. Zo kan je bv. kleurcodes per werknemers of project toewijzen om je overzicht nog overzichtelijker te maken en beter te visualiseren.

Geef je werknemers controle en vrijheid

Tenslotte laat Odoo Planning je werknemers ook toe om zelf hun planningen te bekijken en aan te passen in een persoonlijk portaal. Als zij op een bepaald moment niet beschikbaar zijn, kunnen zij dit aangeven en zichzelf van een taak of opdracht verwijderen. Komt een opdracht of taak op deze manier terug vrij? Dan krijgen zowel jij als andere collega’s binnen het project of team hier een melding van. Zo kan je zelf meteen iemand anders inplannen of kunnen je werknemers de taak of opdracht zelf opnemen en moet geen werk blijven liggen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Verlof

Plan vakantie en afwezigheden in op een overzichtelijke manier

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klaar voor een betere planning?

Wil je graag meer informatie over Odoo Planning en/of onze andere diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag vrijblijvend een offerte aan!