Eenvoudige offerte software

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek met de Odoo Sales App. 

Mis nooit meer een verkoopkans met Odoo Verkoop

Odoo Sales is een geïntegreerde tool die alle uitwisselingen met de klant bewaart. Met Odoo verkoopsoftware zet je verkoop en inkooporders in een handomdraai om in facturen en volg je ze eenvoudig op tot het betalingsmoment nadert.

Omdat alles in één tool beschikbaar is, is het eenvoudig werken tussen de verschillende afdelingen van je bedrijf. Met de mobiele Odoo interface kunnen ook verkopers die vaak op de baan zijn de info vinden die ze nodig hebben.

Odoo Verkoop
Odoo Verkoop - Offerte template

Duidelijke offerte templates

Met de verkoopmodule van Odoo heb je de beste verkoop software bij de hand. Zo stuur je in slechts enkele muisklikken duidelijke en volledige prijsopgaven naar klanten en leads.

  • Overzichtelijke sjablonen: met behulp van sjablonen stuur je volledige en professionele offertes uit naar potentiële klanten. Met de offerte-bouwer sleep je bouwstenen in het document. Deze bouwstenen kunnen zaken zijn als productomschrijvingen, afbeeldingen en extra informatie.
  • Rechtstreekse communicatie: communiceren kan rechtstreeks vanuit offertes waardoor je alle onderhandelingen overzichtelijk kan bijhouden en nooit meer het overzicht hoeft te verliezen.
  • Upsellingmogelijkheden: je verkoopvolume vergroten doe je met upselling. Je stelt in je offertes automatisch extra opties, accessoires en kortingen voor en overtuigt klanten om over te gaan tot een grotere aankoop.
  • Elektronische handtekening: omdat klanten de mogelijkheid hebben om je offerte rechtstreeks online te ondertekenen gaat verkopen veel sneller.
  • Aangepaste prijssetting: afhankelijk van je prijsstrategie en prijslijstinstellingen is het mogelijk om aangepaste prijzen te berekenen aan de hand van klantendata. Ook kortingen en andere acties kunnen in Odoo Verkoop makkelijk opgezet worden.

Een juiste prijs voor elke klant

Odoo Verkoop

Creëer optimale omzet door je prijszetting te bepalen, implementeren & regelen.

Odoo Verkoop

Bereken de juiste prijs voor elke klant met custom prijslijstinstellingen. 

Odoo Verkoop

Overtuig klanten om grotere bestellingen te doen met kortingen & acties.

Meer tijd voor klantenrelaties & omzet

Geautomatiseerde bedrijfsvoering

Door enkele belangrijke processen te automatiseren, creëer je meer tijd voor klantenrelaties en de groei van je bedrijf.

Ordermanagement

Offertes zet je in Odoo Verkoop met een simpele klik om in een verkooporder. In het klantenportaal kunnen klanten hun facturen en bestellingen eenvoudig opnieuw raadplegen en opvolgen.

Contractbeheer

Met Odoo contractbeheer leg je eenvoudig contracten vast, factureer je klanten op basis van tijd en materialen en beheer je inschrijvingen. Ook betalingsvoorwaarden kunnen per klant of per factuur beheerd worden.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Website

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo.

Meer informatie

CRM

Volg leads, grijp kansen & maak overzichtelijke prognoses in een handomdraai. Focus op je klanten. 

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Enkele cases met de module Verkoop

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Verkoop-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Hoeveservice

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kKassabeheer (POS) inclusief scanning, warehousemanagement, boekhouding en een volautomatische webkoppeling met een webshop van Innomedio.
Meer informatie

Groep VDH

Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Dankzij hun concessies in Herentals, Mol en Diest zijn ze sterk verankerd in Antwerpen en voornamelijk in de Kempen.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte

Aan de slag met de Odoo Sales App?

Wil jij voortaan meer tijd aan je klantenrelaties en omzet spenderen? Start vandaag nog met automatische verkoopsprocessen in Odoo. Benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen?