Software voor online magazijnbeheer

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Uitstekend voorraadbeheer

Met de voorraadfunctie van Odoo heb je altijd en overal inzicht in je huidige voorraad. Op deze manier hou je de kosten voor opslag zo laag mogelijk en heb je altijd de juiste hoeveelheid producten ter beschikking.  Het dashboard geeft meteen een overzichtelijk beeld van de verschillende inkoop-activiteiten.

Odoo voorraad

Vermijd out-of-stock situaties

Met automatische aanvulregels automatiseer je offerte-aanvragen bij leveranciers zodat je nooit zonder bepaalde producten in voorraad hoeft te zitten. Handmatig tellen en bijwerken van je voorraad is met deze nieuwe functie voorgoed verleden tijd.

Odoo voorraad

Traceer elke voorraadmutatie

Elke voorraadmutatie is in Odoo traceerbaar dankzij de double-entry controle. Zo kan elke voorraadverplaatsing opgevolgd worden van inkoop naar magazijn tot uiteindelijke verkooporder. Daarnaast is het mogelijk om grote hoeveelheden serienummers in je supply chain op te sporen, waar ze zich ook bevinden. 

Bekijk rapportages in real-time

Met de voorraadfunctie in Odoo maak je slimme beslissingen aan de hand van data. Dankzij de verschillende rapportagemogelijkheden krijgen de juiste personen inzicht in belangrijke gegevens zoals voorraadaantallen, voorraadwaarde en voorraadlocaties.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Inkoop

Beheer eenvoudig leveranciers & inkooporders.

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Enkele cases met de module Voorraad

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Vooraad-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Groep VDH

Mercedes Groep VDH vormt één van de pijlers van Willy van Doorne International. Dankzij hun concessies in Herentals, Mol en Diest zijn ze sterk verankerd in Antwerpen en voornamelijk in de Kempen.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Aan de slag met de Voorraad App van Odoo?

Wil jij de voorraad in jouw magazijn voortaan ook efficiënter beheren? Onze consultants kijken graag mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Odoo banner