Facility Management software

Ga voor een hogere productiviteit binnen je bedrijf met Odoo Facilty Management.

Ben je actief in facilitymanagement? Dan weet je als geen ander dat het niet zo eenvoudig is om alle facilitaire diensten steeds overzichtelijk te coördineren. Gelukkig is er Odoo Facility Management software, het ideale ERP pakket voor jouw organisatie. Met Odoo Facility Management zetten we in op automatisatie, maar vooral op tijdwinst en een hogere productiviteit binnen je bedrijf. Deze app helpt bij het beheren & plannen van verschillende soorten activiteiten zoals o.a.:

  • Inrichting
  • Beveiliging
  • Installaties
  • Onderhoud
  • Verbouwingen
  • Wagenpark
  • Catering
  • Schoonmaak
  • ...

Odoo: de uitgelezen tool voor Facility Management

Elke dag in een doorsnee bedrijf staat in het teken van nieuwe facilitaire uitdagingen. Met ons Odoo Facility Management software heb je de uitgelezen tool bij de hand om enerzijds klanten tevreden te houden en er anderzijds voor te zorgen dat facilitaire processen soepel en vlekkeloos kunnen verlopen. Met Odoo Facility Management hou je zaken als onderhoudsbeleid, lopende contracten & IT gecentraliseerd en georganiseerd. 

De voordelen van onze Facility Management software

Odoo facility management met Digimedio

Inzichtelijke dashboards & analyses

Odoo software voor facilities is onder meer gekend om zijn dynamische dashboards waarmee je gegevens kan analyseren en de juiste stappen kan zetten richting een gezonde groei.

Odoo Facility Management met Digimedio

Verbeterde structuur & efficiëntie

Dankzij de verschillende apps heb je alle facility management gegevens gestructureerd onder één systeem. Verbeterde efficiëntie van processen zal hierdoor automatisch volgen.

Odoo Facility Management met Digimedio

Uitstekende grip op kosten & projecten

Odoo heeft met zijn app-arsenaal diverse mogelijkheden om de kosten van je bedrijf te beheersen en op basis hiervan gezonde financiële beslissingen te maken.

Odoo facility management met Digimedio

Verbeterde interne & externe communicatie

Odoo Facility Management laat toe om efficiënt en doelgericht te communiceren naar alle stakeholders, al dan niet volledig geautomatiseerd.

Enkele features

Facility Management app

Met onze Facility Management App heb je enkele handige features bij de hand.