Your freedom, our technology

Over Digimedio

ERP die doet wat moet. Zonder overkill aan nodeloze modules, wurgcontracten en mega budgetten. Gewoon goed draaiende software die de kers is op je digitale werkplek en je productiviteit verhoogt. Dat is Odoo. Dat is ons antwoord op de noden in de markt.

Gebundelde expertise

Achter Odoo staat Digimedio uit Malle, de gebundelde expertise van doorwinterde IT’ers, consultants, ERP specialisten, developers, sales experts en digital natives. Een huwelijk tussen Comitor en Innomedio en een bewezen staat van dienst. Na succesvolle implementaties in talrijke sectoren, groeide het verlangen naar een gemeenschappelijk kindje: Digimedio is the name. Synoniem voor je digitale transformatie.

Contacteer ons

“Odoo is open source software die alle bedrijfsfuncties kan integreren in één totaalpakket. Flexibiliteit troef. Freedom of technology. Made in Belgium.”

Integriteit & transparantie

Odoo ERP implementeren doen we niet zomaar. Al zeker niet op de klassieke wijze. Integer en transparant, zo kennen klanten ons, ja een beetje zoals de software zelf in elkaar zit. Door de heldere licentiestructuur en het open source gebeuren hebben zowel wij als jij de volledige toegang… jouw garantie op technologische continuïteit en zakelijke autonomie.

En dit alles begint bij een risicoanalyse, onderdeel van onze unieke ‘Earned Value & Risk Management’ projectaanpak (EVRM). Die zorgt ervoor dat je een helder overzicht hebt voordat je budgettaire risico’s dient te nemen. Zo vermijden we oncomfortabele ‘point of return’ momenten en slagen we erin binnen termijn en budget op te leveren.

Boosters van productiviteit

‘t Is straf, maar ‘t is waar. Bij ons geen loze verkooppraatjes. We willen je immers helpen je bedrijf efficiënter te organiseren. Of het nu met Odoo is, of met andere ERP. We zijn boosters van productiviteit. En dat kan enkel recht door zee, met een duidelijk stappenplan en een inschatting van de risico’s.

Hoog tijd om anders te werken. Hoog tijd voor Odoo & Digimedio.

1.

Risicoanalyse/ Audit

2.

Auditverslag/ Projectvoorstel

3.

Implementatie via EVRM

4.

Efficiency trainingen