Over Digimedio

Digimedio staat voor digitale transformatie. Dat wil zeggen dat we onze klanten zo goed mogelijk willen ondersteunen in het digitaliseren & effciënter maken van hun bedrijf. Ons team bestaat uit een gebundelde expertise van doorwinterde IT’ers, consultants, ERP specialisten, developers, sales experts en digital natives. Met uiteenlopende competenties, vullen ze elkaar perfect aan met mooie prestaties als resultaat

Bekijk onze cases
Integriteit & transparantie

Ervaren ERP consultants

Odoo ERP implementeren doen we niet zomaar. Integer en transparant, zo kennen klanten ons. Een beetje zoals de software zelf in elkaar zit. Door de heldere licentiestructuur en het open source gebeuren hebben zowel wij als jij de volledige toegang… jouw garantie op technologische continuïteit en zakelijke autonomie.

Overweeg je om binnenkort ERP in jouw bedrijf te implementeren? Of heb je behoefte aan advies? Onze ervaren ERP consultants staan steeds klaar om je te helpen bij jouw wensen. 

“De sleutel tot ons succes is dat we alleen aanbieden wat onze klant nodig heeft. Dit in combinatie met de uitgebreide functionaliteiten van Odoo, is een win-win situatie!”

Trotse partner van Odoo

Odoo Gold Partner

Digimedio mag zich sinds augustus 2020 met grote trots Odoo Gold Partner noemen. Deze prestatie werd behaald door:

  • Minimum 200 nieuwe gebruikers per jaar aan te sluiten bij Odoo
  • Een retentiepercentage van minimum 80% voor te leggen
  • Medewerkers te certificeren

De Odoo partnerbadge wordt toegekend aan bedrijven die kwaliteitsdiensten leveren op Odoo.

Ontdek Odoo
Hoe Digimedio ontstond

Digimedio in een notendop

In 2003 werd Comitor opgericht door de huidige managing director Jan Huybrechts. De naam Comitor is een anagram voor Communicatie, IT & Organisatie, alsook staat het Latijnse woord Comitor voor support. Hun missie past dus naadloos in hun naam: klanten begeleiden en ondersteunen in hun digitale transformatie met als doel één van de meeste efficiënte IT partners te worden voor KMO’s van 5 tot 250 medewerkers.

Naast Comitor bestaat Innomedio (innovatieve media), opgericht door Jens Joosen in 2012. Innomedio heeft een uitstekende expertise in websites, webshops en (online) marketing.

Na succesvolle implementaties in uiteenlopende sectoren, groeide het verlangen naar een gezamenlijk bedrijf: Digimedio, synoniem voor digitale transformatie.  Een bedrijf dat in 2020 is ontstaan uit een huwelijk tussen Comitor en Innomedio en een bewezen staat van dienst.