Software voor de vastgoedsector

Integreer je belangrijkste vastgoedactiviteiten in één geïntegreerd systeem met Odoo Real Estate.

In de vastgoedmarkt kan open-source software, processen aanzienlijk vergemakkelijken door tussenpersonen te vermijden, verkoop te versnellen en meer support te voorzien. Digimedio is gespecialiseerd in de implementatie van Odoo in de vastgoedsector.

Odoo: het systeem voor real-estate management

Op de vastgoedmarkt zijn er veel oplossingen die in individuele behoeften van de sector voorzien, maar het is tot op heden moeilijk om een oplossing te vinden die alle behoeften kan dekken. Odoo Real Estate software kan dat wel. Odoo vastgoedsoftware is ideaal voor vastgoedbedrijven (klein of groot) die vastgoed verkopen, verhuren, bouwen of beheren.

Met Odoo Real Estate integreer je voortaan al je vastgoedactiviteiten in één overzichtelijk totaalpakket. Deze specifieke module werd ontwikkeld om panden, gebouwen & terreinen efficiënt te beheren. Odoo vertrekt hierbij steeds van flexbiliteit en gebruiksgemak. Dankzij slimme updates blijft Odoo ook een uitgelezen tool voor de vastgoedbeheerder van morgen. 

 

De voordelen van Odoo Real Estate management

Odoo Real Estate zou de sleutel tot succes kunnen betekenen voor jouw immo kantoor. En dat doet het onder meer dankzij volgende kenmerken:

Odoo Real Estate

Een geïntegreerd systeem

Eén gecentraliseerd platform dat al je vastgoeddossiers beheert. In de project-app heb je meteen een goed overzicht van je bestaande, opkomende en afgerondde projecten.

Odoo real estate

Geautomatiseerde processen

Tijd winnen. Dat is ook Odoo. Met behulp van verschillende apps kan je processen zoals contracten en opvolg e-mails volledig automatiseren. De tijd die je hier wint, gebruik je volledig voor het zoeken & verkopen van nieuwe panden. Handig, toch?

vastgoedsoftware Odoo

Uitstekend document beheer

Onze Odoo Real Estate module helpt je bij het uploaden van vastgoeddocumenten, waaronder locatieschetsen, eigendomsdocumenten, foto's en andere officiële en informele informatie.

Enkele features

Real Estate Management app

Benieuwd wat je allemaal kan met onze Real Estate Management app? Hieronder vind je alvast enkele features.

  • Huurders (klanten) beheren
  • Leveranciers beheren
  • Panden & bijhorende huurcontracten (met indexatie via Statbel) beheren
  • Naadloze integratie met de boekhouding-app
  • Kosten & opbrengsten rapporteren
  • Meetstaten importeren 
  • ...