Puur gebruiksgemak met Odoo boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Odoo Boekhouding

Een digitale en geautomatiseerde boekhouding met Odoo Accounting

Waar de boekhouding enkele jaren geleden vooral nog veel papierwerk betekende, evolueren we meer en meer richting een echte digitale boekhouding. En dit is niet zomaar, want online boekhouden heeft tal van tijdsbesparende voordelen. 

De Boekhouding App van Odoo is zowaar de meest geautomatiseerde boekhoudoplossing op de markt. Het is puur gebruiksgemak voor iedereen die met facturen aan de slag moet. Je facturen maak je eenvoudig aan, zien er professioneel uit en bevatten alle informatie die nodig is. Net zoals alle Odoo Apps zijn de functies altijd en overal beschikbaar.

Odoo Boekhouding
Slimme boekhoudsoftware

Ontdek de functies van ons boekhoudprogramma

Als bedrijf steek je liefst zo min mogelijk tijd in het beheren van je boekhouding. Dit zodat jij kan focussen op de groei van je bedrijf. Odoo digitale boekhouding verzamelt enkele handige en tijdsbesparende functies:

Odoo Boekhouding - Banksynchronisatie

Banksynchronisatie

Dankzij deze tool in de Odoo accounting app kunnen bankafschriften eenvoudig gesynchroniseerd worden met verschillende banken. Ook het importeren van bestanden is mogelijk.

Odoo Boekhouding - Facturatie

Facturatie

Met deze tool in de boekhoudapp stuur je voortaan professionele facturen, beheer je eenvoudig terugkerende facturen en controleer je betalingen.

Odoo Boekhouding - Aflettertool

Slimme aflettertool

Tijd besparen? Met de slimme aflettertool automatiseer je maar liefst 95% van het afletteren. Bekijk hier de video.

Odoo Boekhouding - Declaraties

Facturen en declaraties beheren

Beheer leveranciersfacturen en krijg een duidelijke prognose van vorderingen. 

Ontvang sneller betalingen

Met de Boekhouding App van Odoo, worden herinneringsfacturen aan je debiteuren voortaan automatisch verstuurd. Daarnaast kunnen er gemakkelijk follow-ups worden ingesteld zodat je sneller betaald wordt. In het klantportaal kan de klant eenvoudig de bestelstatus, facturen en betaling opvolgen.

Odoo Boekhouding

Resultatenrekening, balans of cashflow-overzicht in een handomdraai

Odoo Accounting stelt een aantal standaard rapporten ter beschikking zoals bijvoorbeeld de winst-en verliesrekening, balans of cashflow-overzicht. 

Bij de afsluiting van het fiscaal jaar hoef je dankzij de boekhoudsoftware van Odoo dus niet langer in een sneltempo al je boekhouddata te verzamelen. Aan de hand van verschillende draaitabellen kan je de informatie snel filteren, inzoomen, vergelijken of annoteren.

Andere handige Odoo Accounting functies

Met Odoo boekhouding heb je nog heel wat andere handige functies bij de hand voor een efficiënte, online boekhouding.

Automatische meldingen

Met het Odoo boekhoudpakket zet je eenvoudig meldingen voor de zaken die je interesseren en werk je eenvoudig samen aan documenten.

Meerdere facturen in 1x betalen

Aan de hand van een knop op het betalingsformulier is het in de boekhouding app mogelijk om een betaling af te stemmen met diverse facturen. 

Overal & altijd toegang

Dankzij de Cloud-Gestuurde functies in Odoo, heb je altijd en overal toegang tot de belangrijkste boekhoudfuncties, op welk apparaat dan ook. 

Geïntegreerde QR codes

Sneller betalingen ontvangen? Dat doe je door een QR code te laten verschijnen op PDF facturen. Klanten kunnen vervolgens eenvoudig de code scannen en betalen.

Toekomstige facturen

Dankzij de forecast mogelijkheden uit het boekhoudpakket krijg je meteen een duidelijk overzicht van de facturen die nog betaald moeten worden in de toekomst.

Stortingbewijzen

De Odoo boekhoudmodule maakt afletteren nog makkelijker door stortingbewijzen eenvoudig en overzichtelijk te organiseren in de daarvoor voorziene dashboards.

En nog veel meer

De Odoo boudhoudsoftware heeft nog veel meer te bieden dan bovengenoemde functies. Voor een volledige lijst met functies van de boekhoud app, sturen we je graag door naar de officiële Odoo website.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

Kassa

Beheer je verkoop, voorraad en boekhouding in één app.

Meer informatie

Enkele cases met de Odoo Boekhouding app

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Boekhouding-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Starten met een geautomatiseerde boekhouding?

Gedaan met handmatige transacties en tijdverspilling! Ontdek de Boekhouden App van Odoo. Benieuwd wat deze voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze consultants helpen je graag verder.