Odoo POS: Hét all-in-one kassasysteem

Beheer je verkoop, voorraad en boekhouding in één app.

Optimaliseer je winkel met een slimme kassa

Odoo Point of Sales (POS) is een all-in-one kassasysteem dat meer dan alleen je geld bijhoudt. Met Odoo POS kan je verkoop, voorraad en boekhouding in één app beheren.

Het flexibel systeem werkt met een gebruiksvriendelijke interface en biedt een heleboel geïntegreerde functies. Je kan Odoo POS dan ook volledig personaliseren naargelang jouw wensen en de noden van je winkel of zaak.

Met Odoo Kassa heb je alles achter de schermen op je schermen

Compatibel & toegankelijk systeem

Odoo POS is een get and go systeem. Je kan de app eenvoudig installeren op al je apparaten, zonder technische voorwaarden of vereisten. Het systeem is compatibel met alle soorten computers en besturingssystemen en is gemakkelijk te koppelen aan andere apparaten zoals scanners, printers en betaalterminals.

Online & offline te gebruiken

Om Odoo Kassa in de eerste plaats te installeren, heb je enkel een internetverbinding nodig. Daarna kan je het systeem altijd perfect online én offline blijven gebruiken. Alle gegevens voor transacties, aanpassingen of dergelijke worden online automatisch gesynchroniseerd met je databases. Als je het systeem dan offline gebruikt, wordt alles op je computer zelf opgeslagen en meteen weer gesynchroniseerd als je weer met het internet verbindt.

Transactie & voorraadbeheer

Via Odoo POS kan je meerdere transacties of betalingen op hetzelfde moment verwerken. Het systeem bied je een parallelle orderverwerking die gekoppeld is aan je voorraadbeheer én je Odoo Accounting app. Zo wordt je voorraad automatisch aangepast na een verkoop en worden voor al je transacties ook automatisch facturen aangemaakt en opgeslagen.

Opvolging & promoties

Met Odoo POS heb je ook een duidelijk overzicht over al je klanten en kan je eenvoudig de bijhorende klantgerichte acties beheren. Zo kan je terugbetalingen, garanties en klantvragen opvolgen. Naast klantacquisitie, is ook klantretentie van groot belang. Met de loyaliteitsprogramma’s beloon je klanten automatisch met bonnen, kortingen of speciale aanbiedingen. Dit allemaal op basis van hun klantenkaarten, gegevens en koopgeschiedenis. 

Speciale functies voor horecamanagement

De bovengenoemde functies zijn slechts enkele van de vele functies die Odoo Kassa je biedt. Je hebt daarnaast namelijk ook nog verschillende speciale functies specifiek voor horecamanagement.

In Odoo POS kan je zelf een tafel-/barindeling ingeven voor je zaak. Zo kan je via het systeem eenvoudig de juiste rekeningen aan de juiste klanten koppelen en rekeningen splitsen als klanten apart wensen te betalen.

Daarnaast kan je bestellingen ook meteen doorsturen en printen voor de keuken. Zo krijg je een efficiënte communicatie tussen keuken en zaal en kunnen je bestellingen vlot verlopen.

Andere handige functies van Odoo Kassa

Op elk apparaat beschikbaar

De webgebaseerde applicatie Odoo Kassa kan op elk apparaat met Google Chrome, Firefox of Safari gebruikt worden. 

Cashflow monitoren

Veranderingen in de kassa worden in een mum van tijd zichtbaar waardoor je alle bedragen eenvoudig aan het einde van de maand kan controleren.

Dynamische barcodes

Gewicht-, prijs- en kortingsinformatie zijn met Odoo POS rechtstreeks geïntegreerd in de barcode van het product. 

Beveiligde rekeningen

Met Odoo POS beveilig je je kassa's met badges en pincodes zodat niet iedereen zomaar aan je gegevens kan.

Grote productcapaciteit

Het kassabeheer systeem van Odoo kan op een efficiënte manier met meer dan 100.000 producten aan de slag.

Vloerplannen voor restaurants

Dankzij een handig vloerplan kan je restaurantpersoneel eenvoudig bestellingen toewijzen aan tafels, een overzicht van het hele restaurant bekijken en wijzigingen maken met de grafische editor. 

En nog veel meer

Odoo POS heeft nog veel meer te bieden dan bovengenoemde functies. Voor een volledige lijst met functies sturen we je graag door naar de officiële Odoo website.

Enkele veelgestelde vragen over Odoo POS

Kan ik ook offline blijven werken met Odoo Kassa? 

Odoo Kassa blijft gewoon zoals normaal werken als je offline bent. Je kan je webbrowser ook offline sluiten zonder enig dataverlies. 

Kan ik productvarianten toevoegen in het kassabeheer systeem?

Voor één product kan je verschillende productvariaties aanmaken voor bijvoorbeeld grootte, kleuren en configuraties. 

Kan ik notities toevoegen voor mijn keukenpersoneel? 

Heb je een klant met een bepaalde allergie of een speciaal verzoek? Voeg dan eenvoudig een notitie toe en stuur ze door naar de printer van de keuken of bar. 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

E-commerce

Verkoop je producten eenvoudig online met de open source e-commerce software van Odoo. 

Meer informatie

Enkele cases met de module Kassa

Bekijk hieronder enkele klanten waarvoor we de Odoo POS-module integreerden. 

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Aan de slag met Odoo Kassa?

Wij helpen je graag met opzetten van je all-in-one kassasysteem.