Kassabeheer (POS) & optimalisatie order- & warehousemanagement

Van der Auwera plantencentrum

Van der Auwera is één van de grootste kwekerijen in België die planten en bomen verkoopt aan zowel particulieren als professionelen. Met een plantencentrum op een oppervlakte van 8500 m2 en verschillende verdelers, wordt het soms moeilijk om door het bos de bomen te zien in het aantal orders, bestellingen, facturen enzovoort. Dankzij Digimedio hebben zowel medewerkers intern als verdelers extern vanaf nu een duidelijk en gestructureerd overzicht, van offerte tot facturatie.

Over Van der Auwera

Meer dan 500 verschillende soorten bomen op maar liefst 40 hectare groot. Gekweekt en onderhouden door een echt familiebedrijf dat al 5 generaties bestaat, dat is Van der Auwera. Doordat ze voornamelijk zelf kweken, kunnen ze snel en efficiënt inspelen op de vragen en wensen van hun klanten.

Plantencentrum Van der Auwera, hoort in België tot de top 5 van boomkwekers met het ruimste assortiment. Naast bomen, vind je bij Van der Auwera ook heesters en haagplanten met kluit.

Wat we deden

Van der Auwera verkoopt zowel aan particulieren als aan professionelen.  Voor het plantencentrum zelf implementeerden we onderstaande zaken zodat de medewerkers in de toekomst een stuk minder te maken krijgen met manueel werk. Door de automatisering van de bedrijfsvoering, heeft Van der Auwera daarnaast meer tijd om zich te concentreren op klantenrelaties en omzet.

  • Kassabeheer (POS) met scanning
  • Ordermanagement
  • Warehousemanagement
  • Facturatie & boekhouding

Voor de professionele verkoop via de groothandel hebben we voorzien dat de producten van Van der Auwera worden gelabeld volgens de Europese richtlijnen.

Odoo modules

De modules die we hebben gebruikt in Odoo zijn de volgende:

  • Verkoop
  • Inkoop
  • Boekhouding
  • Voorraad
  • POS
  • Scanning

Onze klant aan het woord

“Voor ons zal Odoo in eerste instantie onze dagelijkse processen vereenvoudigen. Van offerte tot facturatie, alles kunnen we opvolgen in Odoo. Dankzij de geïntegreerde POS-module, kan er snel en accuraat via scanning gewerkt kan worden.

Digimedio heeft voor ons verschillende zaken geoptimaliseerd om de brug tussen onze winkel en de administratie te verkleinen. Ook het labelen van onze producten, dat volgens een Europese standaard dient te gebeuren, is door Digimedio perfect aangepast.”

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn. Anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Putten 6
2320 Hoogstraten
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Putten 6
2320 Hoogstraten
support@digimedio.be voor technische vragen