Verhuursoftware

Nood aan een software oplossing voor je verhuuractiviteiten? Met de Odoo verhuursoftware heb je een volledige geïntegreerde oplossing voorhanden.

Ben je actief in de verhuursector en ben je op zoek naar dé ERP oplossing die jouw leven en dat van je medewerkers eenvoudiger maakt? Dan is de implementatie van de Odoo verhuurmodule absoluut iets voor jouw bedrijf: gebruiksvriendelijk, alle taken en documenten in één oogopslag, niet onnodig complex en niet duur. Ervaring heeft ons geleerd dat Odoo het antwoord biedt op alle vragen van de rental business. 

Vraag een gratis demo
Enkele features

Functionaliteiten van de verhuursoftware

Benieuwd wat je allemaal kan met onze Rental Management app? Hieronder vind je alvast enkele features.

  • Breng structuur in je verhuuractiviteiten
  • Beheer verhuuradministratie binnen hetzelfde systeem
  • Beheer en volg details & statussen van je verhuurobjecten op
  • Krijg beter inzicht in cijfers & resulaten via overzichtelijke rapporten
  • ...
odoo verhuursoftware digimedio

Odoo: de partner voor rental management

De Odoo verhuursoftware biedt de perfecte oplossing voor iedereen die met verhuur bezig is. Van het plannen en factureren van een gehuurd product, tot het raadplegen van alle details over verhuuropdrachten. De Odoo verhuursoftware is volledig cloud-based en is dus niet gebonden aan een bepaald besturingssysteem. Rental management doe je dus van eender waar en van welke apparaat dan ook. En dat allemaal op een veilige en efficiënte manier. 

In één oogopslag een overzicht van al je verhuurorders

Eén van de grote voordelen aan Odoo zijn de overzichtelijke dashboards. Het verhuurdashboard zal meteen een overzicht geven van je verhuurproducten en hun status. Alle details kunnen dan weer bekeken worden door op een specifiek order te klikken. Handig, toch?

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

De rentalsoftware is slechts één van de duizenden modules die Odoo ter beschikking stelt. Je kiest zelf hoe en met elke apps je je jouw systeem wil opbouwen. Zo kan je systeem blijven meegroeien met je verhuuractiviteiten.