Odoo rental, efficiënte verhuur software

Beheer je voorraad, planning en betalingen voor je verhuurservice met één app.

Volg je processen nauwgezet op met Odoo Rental

Als verhuurbedrijf heb je liefst een volle agenda en een leeg magazijn. Idealiter worden je producten en diensten dan ook door zoveel mogelijk mensen gebruikt. Maar als alles de deur uit gaat, is het wel belangrijk om een goed overzicht te houden. Geschikte verhuursoftware kan hier de oplossing bieden. Met de Odoo Rental app volg je de wat, waar, wie en wanneer van je verhuurservice eenvoudig op en heb je je volledige aanbod – letterlijk en figuurlijk – compleet in de hand.  

Beheer je bestellingen van offerte tot retour

  • Offertes aanmaken: met Odoo Rental kan je al je offertes op maat van je klanten aanpassen. In het offertesjabloon zijn al je eigen bedrijfsgegevens standaard ingevuld en kan je eenvoudig producten, aantallen, prijzen en huurtermijn toevoegen voor een automatische kostenberekening.
  • Planning & rapporten bekijken: met een overzichtelijke planning en real-time voorraadbeheer zie je meteen welke en hoeveel producten zijn verhuurd of gereserveerd. Zo kan je dubbele reservaties of overlappingen vermijden en kan je leveringen, retours en interne onderhoudsmomenten snel & efficiënt mee opvolgen. Via rapporten krijg je een grafisch overzicht van wat je allemaal verhuurt en aan wie, alsook heb je meteen een inkijk in al je huurinkomsten over verschillende periodes heen.
  • Nieuwe producten toevoegen: via een productformulier kan je eenvoudig nieuwe producten aan je aanbod toevoegen. Geef aan wat de verkoops- of verhuurmogelijkheden zijn, stel de huurprijs per product/unit en per dag in en leg bijkomende kosten vast zoals bedragen voor schadevergoedingen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo Apps

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Buitendienst

Beheer, verkoop en registreer je diensten altijd en overal.

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aan de slag met Odoo verhuursoftware?