Odoo field service, een uitstekende buitendienst software

Beheer, verkoop en registreer je diensten altijd en overal.

Altijd en overal je diensten bij de hand

Met de Odoo Buitendienst app kan je de administratie van je bedrijf snel, eenvoudig en overal beheren. Odoo werd ontworpen vanuit een mobiel oogpunt en is beschikbaar in elke webbrowser, waardoor je de apps altijd en overal kan raadplegen.

Met Odoo Buitendienst kan je de werking van je bedrijf een pak optimaliseren. Je kan je werkdag perfect indelen en afstemmen met je collega’s voor een gesmeerde dynamiek.

Daarnaast kan je na de werken steeds ter plaatse en binnen enkele minuten de nodige documenten aanmaken en laten ondertekenen, zonder extra bureauwerk achteraf.

Plannen, werken en factureren in een handomdraai

Overzichtelijke planning & agenda

Met Odoo Buitendienst maak je een efficiënte en overzichtelijke planning van al je afspraken. Je kan eenvoudig afspraken aanmaken voor jezelf of toewijzen aan je collega’s in één grote en geïntegreerde agenda. Via de app krijgt iedereen vervolgens een overzicht van zijn of haar persoonlijke planning voor iedere dag, inclusief een kaart met navigatiefunctie en alle nodige klantgegevens.  Projecten kan je zoveel aanmaken als je wil. Hierdoor kan je alles netjes organiseren binnen verschillende teams & locaties.

Efficiënte werkschema’s & facturen

Eenmaal bij de klant, kan je via de app meteen je werktijd beginnen tracken. Als je dan klaar bent, kan je eenvoudig een werkschema aanmaken van de uitgevoerde werken, gebruikte materialen en je werktijd.  Vervolgens kan je hiervoor een rapport genereren dat de klant direct kan nakijken en ondertekenen. Dit rapport dient dan als basis voor de facturatie.

Door de integratie met je Odoo Accounting app, maak je met een klik op de knop een factuur waar alle gegevens automatisch zijn ingevuld. Je materialen en producten zijn dan aangerekend, alsook je werktijd op basis van je uurtarief. Vervolgens kan de klant de factuur rechtstreeks & ter plaatse in de buitendienst-app ondertekenen.     

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Project

Organiseren, plannen & analyseren wordt een stuk gemakkelijker met onze tool. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Interesse in Odoo Field Service?

Wij helpen je graag bij de implementatie van jouw project.