Open source projectmanagement

Organiseren, plannen & analyseren wordt een stuk gemakkelijker met onze tool. 

Odoo project planning

De Projectmanagement App van Odoo biedt je alle handvaten voor het real-time opvolgen en organiseren van projecten. De module bevat basisfunctionaliteiten met betrekking tot de afhandeling van meerdere projecten, maar om te voldoen aan de diverse zakelijke eisen van je onderneming kunnen ook verdere aanpassingen en ontwikkelingen worden gedaan.

Aan de hand van een moderne interface organiseer je projecten, controleer je deadlines, genereer je automatisch rapporten en bepaal je de tijd die nodig is voor taken. Alle benodigde informatie is één oogopslag beschikbaar.

Odoo Projectmanagement
Odoo Projectmanagement

Plan je projecten eenvoudig in en maak correcte prognoses

Met Odoo Projectmanagement plan je projecten eenvoudig in bij werknemers terwijl je rekening houdt met vakantiedagen. Bovendien maak je eenvoudig prognoses van behoeften en middelen op basis van vergelijkbare projecten en schat je deadlines nauwkeuriger in. 

Odoo Projectmanagement

Verbeter de samenwerking tussen medewerkers

Met deze Odoo module verdeel je projecten in hapklare taken en hang je ze aan werknemers. Dankzij aangepaste projectfases kunnen workflows overzichtelijk en visueel weergegeven worden.

Maak gebruik van unieke visuele interfaces

Met overzichtelijke diagramweergaven en handige filter- en groeperingsfuncties analyseer en visualiseer je projecten op elk niveau. Zo weet je meteen hoe je projecten presteren en volg je alle projecten nauwkeurig mee op. 

Odoo Projectmanagement
Odoo Projectmanagement

Eenvoudige communicatie

Ben je die eindeloze opvolgingsvergaderingen ook beu? Door het toevoegen van real-time notities en bestanden aan taken, deel je automatisch alle nodige informatie met je collega's. Communiceer eenvoudig via de chatbox, deel notities via een real-time notitieblok of gebruik de live chat. Allemaal binnen één overzichtelijke interface. 

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

E-mail marketing

Maak succesvolle e-mailcampagnes in een handomdraai zonder enige IT-kennis. 

Meer informatie

Enkele cases met de module Project

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Project-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Peeters NV

Voor Peeters hebben we het proces van de helpdesk volledig op punt gesteld. Ook ontwikkelden we een app die voordeel biedt aan zowel de medewerkers intern als voor de eindklant.
Meer informatie

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Dafra Pharma

Dafra Pharma ging all the way met Odoo. We integreerden alle bedrijfsfuncties in één totaalpakket – met uitzondering van hun rapportering in Power BI, die we koppelden aan de Odoo database.
Meer informatie

Jouw projecten voortaan eenvoudig beheren?

Ben je overtuigd van de functionaliteiten van de Projectmanagement App? Wij kijken graag samen met jou hoe dit van toepassing kan zijn op jouw bedrijf.