Maak succesvolle e-mails met Odoo E-mailmarketing

Maak succesvolle e-mailcampagnes in een handomdraai zonder enige IT-kennis. 

Ontwerp fantastische e-mailcampagnes

Heb je geen technische kennis? Voor de E-mailmarketing App van Odoo heb je deze gelukkig niet nodig! Aan de hand van bouwstenen, sleep je eenvoudig verschillende elementen in je lay-out. Met onze intuïtieve en vooral gebruiksvriendelijke software maak je fantastische e-mails in een handomdraai. 

Odoo E-mailmarketing - Sjablonen

Gratis sjablonen

Weet je niet direct hoe je zo'n e-mail van scratch opbouwt? Ook dat is geen enkel probleem. Kies een ontwerp uit verschillende sjablonen, pas de lay-out aan naar je eigen huisstijl, voeg de juiste tekst & afbeeldingen toe. Voila, campagne klaar om verzonden te worden! 

Odoo E-mailmarketing - Bouwstenen

Diverse bouwstenen

Met onze voorafgedefinieerde bouwstenen, sleep je eenvoudig alle elementen in jouw e-mail. Zo is het mogelijk je content uit te breiden met titels, call-to-actions, social media-knoppen & footers.

Odoo E-mailmarketing

Je database opsplitsen in meerdere klantsegmenten

Niet elke boodschap is voor iedereen uit je database relevant. Segmenteren is daarom een must-do bij e-mail campagnes. Je contactlijsten opsplitsen in verschillende groepen zoals klanten, leads, prospecten, ... doe je door geavanceerde demografische en gedragsspecifieke filters in te stellen.

 

Odoo E-mailmarketing

Mobielvriendelijke campagnes

Of de juiste doelgroep jouw nieuwsbrief opent op een tablet, smartphone of desktop, de dynamische content zal zich automatisch aanpassen aan het scherm zodat de leesbaerheid op alle apparaten verhoogt. 

E-mailstatistieken opvolgen

Blijven leren uit je campagnes is enorm belangrijk om je resultaten in de toekomst nog verder te verbeteren. De statistieken in de App vertellen je meer over de open rate, de bounce rate, de click-through-rate en de bestellingen die uit je campagnes zijn voortgekomen. 

 

Odoo E-mailmarketing

Geavanceerde e-mailintegraties

Linktracking

Met de Odoo Link Tracker, voeg je eenvoudig een trackingcode toe aan de links in je campagnes. Via een duidelijk dashboard, krijg je zo een overzicht van de behaalde prestaties. 

ROI berekenen

Via Odoo CRM, analyseer je de conversieratio, de verwachte inkomsten & de effectief gegenereerde inkomsten van elke campagne. 

Nuttige integraties met Odoo E-mail Marketing

De E-mail Marketing App kan geïntegreerd worden met andere Apps. Twee goede integratie-opties zijn alvast Odoo CRM en Odoo Link Tracker. In het CRM-systeem kan je allerlei nuttige data van je campagnes analyseren zoals de gegenereerde inkomsten en de conversieratio. Ook in Odoo Link Tracker kan je de prestaties van je campagne bijhouden als je een speciale tracking code aan de links van je e-mailcampagnes toevoegt.

Website

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo.

Meer informatie

CRM

Volg leads, grijp kansen & maak overzichtelijke prognoses in een handomdraai. Focus op je klanten. 

Meer informatie

Enkele cases met de module E-mailmarketing

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de E-mailmarketing-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte

Jouw prospecten omzetten in klanten?

Wil jij potentiële klanten aanspreken met gepersonaliseerde content in de vorm van een e-mail? We lichten je graag de E-mailmarketing module van Odoo toe. Benieuwd wat jij hiermee kan doen voor jouw bedrijf? Onze consultants helpen je graag verder!