De open-source websitemaker van Odoo

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo Website Builder.

Maak je eigen website

Naast implementatie van ERP-systemen, is Digimedio ook full-service partner voor jouw webproject. Wij zorgen voor het design van een mobielvriendelijke website en eventuele integratie met andere Odoo-Apps. Met de websitemaker van Odoo voeg je vervolgens zelf unieke bouwelementen toe aan je website zoals bijvoorbeeld vacatures, een webshop, een blogpagina of een klantenportaal. Op deze manier kan je je website geleidelijk aan laten meegroeien met je bedrijf.  

Multi site 

Soms is één website niet voldoende om je volledige klantenbestand te bedienen. Dankzij de multi-website tool kunnen we ook meerdere websites onder één Odoo-database onderbrengen. De websites kunnen volledig onafhankelijk van elkaar opereren met een unieke domeinnaam, thema, hoofding etc.

Zet je bezoekers om in klanten

Marketingtools binnen handbereik

Een website is het hart van elke marketingstrategie. Alle pijlen van je marketing-uitingen wijzen tenslotte naar je website. Met Odoo Website heb je enkele handige tools binnen handbereik om je website en content helemaal marketing-proof te maken:

Odoo Website - SEO tool

Google SEO-tool

Google vindt relevantie van je pagina’s nog steeds de belangrijkste ranking factor. De SEO-tool binnen Odoo Website kijkt de relevantie van je content na in real-time.

Odoo Website - Drag and drop CTA's

Drag-and-drop call-to-actions

Zonder een gerichte call-to-action is de kans klein dat een bezoeker actie gaat ondernemen. Met de handige drag-and-drop functie plaats je call-to-actions op plaatsen waar jij denkt dat de click-through-rate het hoogst gaat zijn.

Odoo Website - Tracking

Tracking van websitebezoekers

Volgens het gezegde ‘meten is weten’ integreerde Odoo een trackingfunctie in zijn websitemaker. Hiermee track je bezoekers op en buiten je website en meet je de prestaties van je campagnes.

Odoo Website - E-mailmarketing

E-mailmarketing

Met deze tool heb je alles in huis om efficiënt aan e-mailmarketing te doen. In no-time verstuur je professionele e-mails naar het juiste segment uit je database. Achteraf bekijk je eenvoudig het de belangrijkste statistieken van je campagnes in het dashboard.

Aangepaste mogelijkheden voor internationale bedrijven

De mogelijkheden binnen de Odoo Website builder zijn bijna eindeloos. Zo kan de Gengo-vertaaltool je website vertalen naar een taal naar keuze. Achteraf kan je hier indien gewenst zelf aanpassingen in maken. Ook valuta-aanpassingen maakt de App eenvoudig zelf op basis van de herkomst van de klant. Bovengenoemde instellingen zijn enorm handig voor bedrijven die in verschillende landen en regio’s opereren.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

Enkele cases met de module Website

Benieuwd welke klanten we hebben geholpen met de Website-app van Odoo? Bekijk hieronder alvast enkele referenties.

Alco

Voor Alco was het nodig om bepaalde processen rond productie te automatiseren. Hiervoor optimaliseerden we zaken zoals offerte calculatie, intake procedures & productieroutering.
Meer informatie

Van der Auwera

Voor het plantencentrum implementeerden we zaken zoals kassabeheer (POS) met scanning, ordermanagement, warehousemanagement en facturatie & boekhouding.
Meer informatie

Cosapack

Opzetten van een all-in-one salespakket, gevoed door een volautomatische synchronisatie met MultiPress & webshop.
Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Aan de slag met een Odoo website?

Ben jij klaar om je eigen website te bouwen? Wij helpen je graag verder.