Digimedio is jarig!

Ons eerste jaar in vogelvlucht.

Digimedio, het bedrijf dat begin 2020 ontstond uit een huwelijk tussen IT-bedrijf Comitor & digital agency Innomedio, mag ondertussen zijn eerste kaarsje uitblazen. Ondanks dat 2020 een enorm raar jaar was voor iedereen, maakte Digimedio - synoniem voor digitale transformatie -, zijn naam meer dan waar. Benieuwd wat we realiseerden in ons eerste levensjaar? Lees snel verder!

Onze behaalde prestaties

Het succesverhaal van Digimedio

Het eerste project in Odoo, werd zo’n 3 jaar geleden (lees: in juni 2017) geïnstalleerd door Comitor. Van Digimedio was er op dat moment nog geen sprake, echter duurde het vanaf dat moment niet lang voor nieuwe projecten binnenstroomden. Al snel volgde er een vlotte overgang naar 10 implementaties in 6 maanden. Comitor besliste om zich in de toekomst te focussen op IT als hoofdactiviteit en Odoo-implementaties werden ondergebracht bij nieuw bedrijf Digimedio.

Behaalde prestaties 2020

1 jaar later heeft Digimedio al heel wat mooie verwezenlijkingen op zijn CV staan. We geven je graag een overzicht van onze behaalde prestaties.

  • In 2020 leverden we 16 projecten op, een stijging van maar liefst 181% tegenover 2019.
  • De stijging in het aantal projecten, ging uiteraard gepaard met een stijging in het aantal gebruikers van 78%.
  • Ook op ons retentiepercentage van 93,33% (!) zijn we enorm trots, een stijging van 16,86% ten opzichte van 2019.
  • In augustus 2020, ontvingen we de Odoo Gold Partner-badge.

 

Trotse partner van Odoo

Odoo Gold Partner

Zoals je hierboven al kon lezen, mag Digimedio zich sinds augustus 2020 met grote trots Odoo Gold Partner noemen. Deze prestatie werd behaald door:

  • Minimum 200 nieuwe gebruikers per jaar aan te sluiten bij Odoo
  • Een retentiepercentage van minimum 80% voor te leggen
  • Medewerkers te certificeren

De Odoo partnerbadge wordt toegekend aan bedrijven die kwaliteitsdiensten leveren op Odoo.

Onze doelstellingen

Wat heeft 2021 in petto?

Zich 100% blijven inzetten voor al hun klanten, dat is wat Digimedio ook in 2021 voornamelijk van plan is. Daarnaast hebben we nog enkele belangrijke doelstellingen geformuleerd.

Tot 30% subsidies op strategische dienstverlening

Zo willen we in de loop van dit jaar erkend dienstverlener worden van de kmo-portefeuille van VLAIO. Concreet betekent dit dat kmo’s voor strategische dienstverlening of digitalisering van hun bedrijf tot 30% subsidies kunnen aanvragen.  

Odoo certificeringen

Om onze Gold-partnerbadge te blijven behouden en een bepaald expertiseniveau aan onze klanten voor te leggen, is het daarnaast enorm belangrijk om medewerkers te blijven certificeren. In 2021 streven we er daarom naar minstens 2 nieuwe certificeringen voor te leggen.

Contacteer ons vrijblijvend

Aan de slag met Odoo?

Ben je onder de indruk van onze prestaties en wil jij ook aan de slag met Odoo binnen jouw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend. Onze consultants helpen je graag verder.

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Putten 6
2320 Hoogstraten
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Putten 6
2320 Hoogstraten
support@digimedio.be voor technische vragen