Odoo e-learning

Laat jouw bedrijf groeien met Odoo e-learning!

Ben je onlangs gestart met de integratie van Odoo ERP in jouw bedrijf? Of ben je van plan om jouw bedrijfsprocessen binnenkort te optimaliseren? Super! Dat is de eerste stap naar een volledige digitale werkomgeving. De volgende stap is jouw werknemers wegwijs maken in Odoo door kennis, handleidingen en andere interessante content te delen. Hoe je dit doet via één gemakkelijk, overzichtelijk platform? Maak snel kennis met Odoo e-learning.  

Wat is Odoo?

Goed draaiende software die de productiviteit van jouw bedrijf verhoogt, dat is Odoo. Een all-in-one open source ERP-systeem dat al jouw bedrijfsprocessen ondersteunt, volledig is geïntegreerd en moeiteloos kan worden geüpgraded. Odoo maakt complexe bedrijfsprocessen eenvoudig door de focus te leggen op gebruiksvriendelijkheid. Met meer dan 4.000 apps, beschikt Odoo over een module voor elk bedrijfsproces.

Leren met Odoo

De eindgebruiker centraal. In de lijn van deze visie, creëerde Odoo een e-learning module. Een open source Learning Management System waarin informatie en kennis gedeeld kan worden tussen gebruikers of werknemers. Maar wat kan je nu precies doen in deze module? We geven alvast graag enkele voorbeelden:

  • Het online zelfstudie platform zorgt ervoor dat jouw werknemers zelfstandig alle processen, producten of diensten kunnen leren die jouw bedrijf aanbiedt. Dit in hun eigen tempo, vanaf eender welke locatie zonder ellenlange handleidingen te moeten doornemen of hulp van anderen te vragen.
  • Via intern gemaakte webinars, video’s, infographics, PDF-presentaties, etc. kunnen werknemers geïnspireerd en geïnformeerd worden over nieuwe trends, technieken en tools. Dit is een vrij populaire methode omdat enerzijds de werknemers gemotiveerd worden en het anderzijds een lage kost is om junior werknemers aan te nemen. Zo moet intern niemand tijd vrijmaken om de werknemer bij te scholen.
  • Werknemers leren bij en blijven op de hoogte over het gebruik van tools, technieken en software via (video)handleidingen zodat ze mogelijke problemen onmiddellijk en efficiënt zelf kunnen oplossen.
  • Tenslotte kan ook de personeelsafdeling optimaal profiteren van onboarding programma’s voor, tijdens en na de indiensttreding van nieuwe werknemers door middel van video’s, informatief materiaal en zelfevaluatietests.

Deze en tal van andere functionaliteiten bundelde Odoo in een gebruiksvriendelijk en mooi platform.

Motiveer werknemers met beoordelingen en certificeringen

Met verschillende bevragingsvarianten zoals formulieren, nummers en enquête/evaluatie matrix opties wordt het bovendien gemakkelijk om succes te meten en feedback te krijgen. Odoo e-learning geeft je werknemers na het afronden van een test automatisch scores, feedback, certificaten en beloont hen met punten, badges, levels of zelfs prijzen.

Deelnemers onthouden meer en kunnen elkaar helpen. Bovendien wordt er enorm veel tijd bespaard om tot een hoger niveau te komen.

Van der Auwera

Krijg inzicht met real-time rapportages

Volg jouw werknemers op door inzicht te krijgen in jouw cursussen, certificeringen en prestaties. Selecteer gemakkelijk de statistieken die voor jou relevant zijn, pas vooraf gedefinieerde of aangepaste filters toe en draai of groepeer de resultaten zoals jij dat zelf wilt.

Contacteer ons vrijblijvend

Aan de slag met Odoo e-learning?

Meer dan 5 miljoen gebruikers laten hun bedrijf groeien met Odoo. Ben jij ook op zoek naar een sterke IT-partner voor de implementatie van een all-in-one ERP pakket in jouw bedrijf? De experten van Digimedio luisteren graag naar jouw verhaal. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Putten 6
2320 Hoogstraten
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Putten 6
2320 Hoogstraten
support@digimedio.be voor technische vragen