Odoo introduceert Odoo Spreadsheet

Real-time data analyse van je gegevens in Odoo.

Real-time data analyse van je gegevens in Odoo

Spreadsheets, zoals o.a. Google Spreadsheets of Excel, waren reeds veelgebruikte tools in elke sector. Maar wat als je deze data nu ook eens kon integreren in jouw ERP-systeem? Samen met de recente introductie van Odoo v14, lanceerde Odoo de nieuwe feature Odoo Spreadsheet. Gedaan met exporteren naar Excel! Benieuwd wat je nog allemaal met deze tool kan doen? Ontdek het in ons blogbericht.

Nóg efficiëntere business intelligence

Bekijk in deze video alvast een korte introductie over de functionaliteiten van Odoo Spreadsheet.

Real-time data analyses

Volledige controle over je eigen data? Zonder hulp van een gespecialiseerde developer? Met Odoo Spreadsheet kunnen bedrijven voortaan hun eigen data exporteren, analyseren en bijwerken. En dat allemaal real-time

Voeg je verkoopopbrengsten, aankopen, budgetten en abonnementsanalyses toe en creëer historische, actuele en voorspellende weergaven van jouw cijfers in een handomdraai. 

Bij het ingeven van nieuwe data, worden de spreadsheets continu geüpdatet zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat de data verloren gaat.

Bespaar tijd en breng je data tot leven

Sommige werkwijzes zijn bijzonder complex, andere zijn bijzonder specifiek. Door een generieke oplossing te voorzien, zorgt Odoo ervoor dat er heel wat tijd wordt bespaard en dat maatwerk tot een minimum wordt beperkt. Visuele presentaties helpen ons bovendien om data beter en sneller te begrijpen. 

Speel op veilig

Met de voorwaardelijke opmaakfunctie, kan je trouwens moeiteloos kritieke problemen detecteren, alsook patronen en trends ontdekken. 

Draaitabellen als belangrijkste bestanddeel

Zowat alle dagdagelijkse functionaliteiten die je in een andere toepassing zoals bijvoorbeeld Excel gewoon bent, zijn aanwezig in Odoo Spreadsheet. Bovendien is de tool volledig geïntegreerd in tal van verschillende apps in Odoo. De tool wordt in sé gevoed door draaitabellen. Deze kan je eenvoudig importeren in Odoo Spreadsheet om vervolgens je analyses en filters hierop los te laten. Verder kan je met Odoo Spreadsheet:

  • Voorspellingen maken
  • Je winstpotentieel ontdekken
  • Je financiële situatie beter begrijpen
  • Sterke businessplannen opstellen
  • Teamprestaties verbeteren
  • Commissies berekenen
  • ...

Kortom, met Odoo Spreadsheet verbeter je jouw business intelligence skills. 

Meer weten over Odoo Spreadsheet?

Ben je overtuigd van de functionaliteiten van Odoo? Kan je niet wachten om hier zelf mee aan de slag te gaan? Plan gerust een gratis demo of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Contactgegevens

Maatschappelijke zetel
Putten 6
2320 Hoogstraten
+32 (0)3 605 71 61
info@digimedio.be
BE0828.708.414

Bureau & development
Putten 6
2320 Hoogstraten
support@digimedio.be voor technische vragen