Automatische campagnes met marketing automation

Gun jezelf de tijd om je bezig te houden met klantenrelaties & omzet. 

Geavanceerde marketingsoftware

Binnen marketing vallen een aantal taken die normaal gesproken veel tijd kosten. Met de Odoo Marketing Automation software kunnen bedrijven zichzelf veel kostbare tijd besparen door geautomatiseerde marketingcampagnes op te zetten en deze te richten aan een bepaald segment uit de database. Door middel van geavanceerde marketingflows voorzie je je (potentiële) klanten continu en efficiënt van de juiste informatie via je verkoopkanaal.

Odoo Marketingautomation
Odoo Marketingautomation

Volledige end-to-end klanttrajecten vormgeven

Dankzij de visuele interface is het erg makkelijk om een meertraps-campagne met verschillende paden vorm te geven. Voeg nieuwe acties toe & selecteer tijd-triggers rechtstreeks in je workflow. 

Zo kun je bijvoorbeeld twee klanten die een andere interactie met een e-mail hebben gehad, een ander pad laten volgen. Door workflows te gebruiken worden ook stappen in het bedrijfsproces geautomatiseerd zoals een lead doorschuiven in je verkoopkanaal, klanten aan je verkoopteam toewijzen of een record bijwerken.

Odoo Marketingautomation

In een handomdraai sterke e-mailcampagnes op touw zetten

Met de praktische drag & drop interface sleep je eenvoudig vooraf gedefineerde bouwstenen (tekstblokken, call-to-actions, afbeeldingen etc.) in je e-mails. Je beslist dus volledig zelf hoe de inhoud en lay-out eruit zullen zien in de mailbox van ontvangers, zonder hiervoor nog maar één woord code te hoeven schrijven.

Efficiƫnt leads beheren

Door de Odoo Marketing Automation App te combineren met andere Odoo Apps is het mogelijk om een doordacht leadmanagementsysteem op te zetten.

Odoo Marketingautomation - Leadgeneratie

Leadgeneratie

Genereer leads via Odoo Website, Odoo E-mailmarketing & Odoo Evenementen.

Odoo Marketingautomation - Leadkwalificatie

Leadkwalificatie

Via Odoo CRM, bepaal je de score van leads op basis van demografische- & gedragscriteria. De leads worden uiteindelijk doorverwezen naar het verkoopteam. 

Odoo Marketingautomation - Leadnurturing

Leadnurturing

Je benadert leads met een lage score met relevante (geautomatiseerde) campagnes in de Odoo Marketing Automation App. Zodra ze een hogere score hebben, kunnen ze overgedragen worden aan de sales afdeling.

Vraag een vrijblijvende offerte

Automatische marketingcampagnes instellen?

Wil jij voortaan meer tijd spenderen aan wat er echt toe doet? Automatiseer je marketingcampagnes vandaag nog. Onze consultants lichten graag de nodige functionaliteiten toe.