Software voor evaluaties

Evalueer, motiveer en verbeter je werknemers

Werknemers zijn het kloppend hart van ieder bedrijf en hebben een directe invloed op resultaten en succes. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je werknemers zich goed voelen en optimaal kunnen functioneren.

Met Odoo Evaluaties kan je steeds de vinger aan de pols houden. Zo weet je wat er binnen je bedrijf leeft, krijg je een duidelijk inzicht in werkprestaties en kan je gericht bijsturen om je werknemers (nog) beter te maken.

Maak de juiste enquêtes

Met Odoo Evaluaties kan je zelf enquêtes en vragenlijsten maken om inzichten te verwerven binnen je bedrijf. Personaliseer een van de vele standaardsjablonen of maak je eigen enquête vanaf nul. Voeg vragen toe, kies het soort vragen, bewerk pagina’s en test je enquêtes uitvoerig alvorens je ze uitstuurt. Wil je graag input van anderen vooraleer je je enquêtes uitstuurt? Laat ze dan door collega’s nakijken vooraleer je overgaat tot de finishing touches. Wil je graag één van je enquêtes later hergebruiken? Dan kan je je enquêtes ook opslaan als templates om later opnieuw aan te passen. Wat je ook wilt onderzoeken, met Odoo Evaluaties maak je gegarandeerd de juiste enquêtes.

Stel de juiste vragen

Een goede enquête bevat natuurlijk ook de juiste vragen. Daarom laat Odoo Evaluaties je niet alleen toe om zelf sjablonen aan te maken of aan te passen, maar kan je ook kiezen tussen verschillende evaluatietypes; bottom-up , top-down, zelfevaluaties, eindevaluaties, etc..

Laat ook werknemers zelf enquêtes opstellen en aanmaken om deze aan collega’s en anderen door te sturen. Creëer een sfeer van betrokkenheid en laat voelen dat de mening van je collega’s en werknemers wordt gehoord en gewaardeerd. Zo kan je doorheen alle lagen van je bedrijf de juist vragen stellen, de juiste gegevens verzamelen en de juiste evaluaties en bijsturingen maken.

Automatiseer je evaluaties

Eens je enquêtes verzonden zijn, neemt Odoo Evaluaties ten slotte al het effectieve evaluatiewerk voor jou uit handen. Maak evaluatieplannen met een duidelijk overzicht om automatisch verzoeken en herinneringen voor interviews of bevragingen te genereren. Kies zelf welke medewerkers, afdelingen of groepen welke specifieke enquêtes moeten beantwoorden en laat je bevoegde managers de antwoorden verzamelen en evaluaties afronden.

Evaluate, improve, repeat

Volg evaluaties eenvoudig op

Volg evaluaties eenvoudig op per werknemer of voor je volledige bedrijf.

Behoud steeds het overzicht

Gebruik je agenda om een overzicht te houden over geplande en afgelopen evaluaties.

Exporteer simpel antwoorden

Exporteer antwoorden simpel met een klik op de knop naar PDF-bestanden.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-apps

Werknemers

Één centrale app voor al je HR- en personeelszaken

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de slag met Odoo Evaluaties?

Wil je graag meer informatie over Odoo Evaluaties of wil je graag zien wat de app allemaal te bieden heeft? Vraag gratis een offerte aan of plan een gratis demo in!