Software voor personeelsbeheer

Één centrale app voor al je HR- en personeelszaken.

Een van de sleutels tot succes voor ieder bedrijf zijn haar werknemers. Daarom is het ontzettend belangrijk om binnen je bedrijf een goed en efficiënt HR-beleid te hanteren. Want goede werknemers vinden is één ding, goede werknemers houden een ander.

Met de Werknemers app van Odoo kan je jouw HR-beleid naar het volgende niveau tillen. Ontdek hieronder hoe.

Centraliseer al je HR- en personeelsinformatie

Met Odoo Werknemers breng je alle HR- en personeelsinformatie van je bedrijf onder in één centrale app. Maak je HR-beleid sterker, eenvoudiger en overzichtelijker door verantwoordelijkheden bij je werknemers te leggen en integraties met andere HR-apps van Odoo te gebruiken. Kies zelf wie binnen je HR-afdelingen welke informatie kan zien en wie welke meldingen ontvangt.

Optimaliseer je wervingsproces

Met Odoo Werknemers en de geïntegreerde Werving & Selectie app was werknemers vinden nog nooit zo eenvoudig. Maak in een handomdraai stijlvolle vacatures, plaats ze in enkele klikken online en volg binnenlopende sollicitaties op de voet. Richt zelf een workflow in voor je sollicitaties en laat Odoo op basis van jouw beoordelingen automatisch gesprekken inplannen en contractvoorstellen uitsturen.

Controleer werktijden en aanwezigheden

Leg de verantwoordelijkheid voor het registreren van werktijden en aanwezigheden bij je werknemers via de Odoo Tijdsregistratie app. Zo moeten jij of je toegewezen HR-managers de urenstaten enkel nog controleren en indelen bij de juiste projecten, klanten of taken. Gebruik ook de handige statistiekfunctie om alle werktijden te analyseren en eventueel werknemers of tijdsinschattingen bij te sturen.

Verwerk en bevestig rechtstreeks:

Declaraties

Werknemers kunnen via de Odoo Declaraties app zelf declaraties invoeren en verantwoorden. Deze kunnen jij of je HR-managers nakijken en al dan niet goedkeuren. Wordt een declaratie goedgekeurd? Dan wordt deze onmiddellijk gesynchroniseerd met en geüpdatet in Odoo Boekhouding.

Vakanties en afwezigheden

Werknemers kunnen via de Odoo Verlof app aanvragen indienen voor vakanties of afwezigheden. Deze kunnen jij of je HR-managers goedkeuren of afkeuren. Als een aanvraag wordt goedgekeurd, krijgt de werknemer een melding en wordt zijn of haar agenda automatisch geüpdatet.

Evalueer en laat evalueren

Gebruik Odoo Werknemers om je werknemers te evalueren of om hen evaluaties uit te laten voeren. Stel eenvoudig een evaluatieproces op, ontwerp vragenlijsten om feedback te verzamelen en maak zelfevaluaties aan. Zodra evaluaties worden ingevuld, worden de antwoorden automatisch opgeslagen en bijgehouden. Zo kan je achteraf alle resultaten met een klik op de knop visualiseren en gemakkelijk inzichten verzamelen.

Meer voordelen van Odoo Werknemers

Communiceer met werknemers

Communiceer in real time met werknemers binnen meerdere afdelingen, locaties en andere Odoo-apps via live chat. Volg specifieke personen en documenten om op de hoogte te blijven, schrijf je in voor groepen, deel kennis, etc..

Motiveer werknemers

Motiveer je medewerkers door doelen, uitdagingen én beloningen te introduceren. Stel duidelijke doelstellingen, geef real time feedback en zorg voor echte resultaten. Beloon de beste teams en werknemers en laat je waardering op alle vlakken doorschijnen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-apps

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Planning

Optimaliseer je planning en verbeter je werking.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de slag met Odoo Werknemers?

Wil je graag meer informatie over Odoo Werknemers of wil je graag zien wat de app allemaal te bieden heeft? Vraag gratis een offerte aan of plan een gratis demo in!