Software voor vakantie & afwezigheden

Plan efficiënt vakanties, afwezigheden en behoud het overzicht.

Work hard, plan smart

Op het strand of in de zetel. Wegens vakantie of wegens ziekte. Wat de reden ook is, al je werknemers zijn wel eens afwezig. Daarom is het belangrijk om alle afwezigheden binnen je bedrijf goed in te plannen, af te stemmen en op te volgen.

Dit kan een hele administratieve klus zijn. Maar met een slimme oplossing zoals Odoo Verlof hoeft dat niet.

Creëer & verwerk aanvragen

Met Odoo Verlof geef je je werknemers het vertrouwen en de vrijheid om zelf vakantie en afwezigheden aan te vragen. Ontvang aanvragen via e-mail en wijs deze meteen toe aan HR of administratie. Keur aanvragen goed met een klik op de knop of voeg een aantekening toe wanneer je een aanvraag moet weigeren. Bepaal zelf de soorten afwezigheden (vakantie, ziekte, opleiding, etc.), compensaties (betaald, onbetaald) en periodes (uur, halve dag, dag, etc.). Heb je een aanvraag goedgekeurd? Dan wordt deze automatisch aan de agenda van de werknemer toegevoegd.

Beheer agenda's & planningen

Beheer de agenda’s van je werknemers individueel en kijk hoeveel verlofdagen iemand nog kan aanvragen en al heeft opgenomen. Niet zeker of je een aanvraag kan goedkeuren? Odoo Verlof synchroniseert alle agenda’s met je algemene planning. Kijk naar overlappingen, conflicten en taakverdelingen om beslissingen te maken en filter verder per team of afdeling voor extra controle. Wil je ook graag de algemene vakantiedagen vastleggen? Odoo Verlof helpt je ook om collectieve sluitingsdagen, feestdagen, brugdagen etc. eenvoudig in te plannen.

Analyseer & plan vooruit

Odoo Verlof houdt alle afwezigheden bij en giet deze automatisch voor jou in rapporten. Bekijk de hoogseizoenen en laagseizoenen binnen je bedrijf en controleer wanneer je werknemers het meeste verlof inplannen. Filter per afdeling en werknemer of per type aanvraag. Gebruik de statistieken om je werking te optimaliseren, vooruit te plannen en (indien nodig) je vakantiebeleid bij te sturen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Live Chat

Communiceer rechtstreeks en in real-time met bezoekers en klanten op je website.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Slimmer plannen & efficiënter werken?

Wil je graag meer informatie over Odoo Verlof en/of onze andere diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag vrijblijvend een offerte aan!