Eenvoudige live chat-software

Help je klanten verder, overal en altijd.

Communiceer sneller en beter

Als mensen met een vraag zitten, gaan ze hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een antwoord in Google. En hoewel de zoekmachine alles lijkt te weten, zijn sommige antwoorden toch niet in Google te vinden.

Stel namelijk dat bezoekers van jouw website meer willen weten over jouw producten of diensten. Of dat klanten vragen hebben bij hun bestellingen. De kans is dan groot dat zij zich niet tot Google wenden, maar het antwoord bij jou zullen zoeken. En dat is exact wanneer Odoo Live Chat je kan helpen.

Één directe lijn voor alle communicatie

Odoo Live Chat is een geïntegreerde chatfunctie binnen Odoo waarmee je rechtstreeks en in real-time met bezoekers op je website kan communiceren. Enerzijds kunnen bezoekers je gemakkelijk en direct contacteren om hun vragen te stellen of meer informatie te verkrijgen. Anderzijds kan je Odoo Live Chat ook gebruiken om zelf bezoekers op je website te benaderen. Zo kan je instellen dat het chatvenster van Odoo Live Chat na een bepaalde tijd verschijnt, waardoor je ook een proactieve en behulpzame houding toont.

Overal & altijd bereikbaar

Door de naadloze integreerbaarheid van alle apps binnen Odoo, kan je Odoo Live Chat overal en altijd gebruiken. Zo kan je gesprekken voeren met bezoekers/klanten terwijl je zelf in Odoo bezig bent. Krijg je een vraag over productkenmerken? Of wil een klant zijn/haar bestelstatus weten? Navigeer naar de juiste app en geef snel en gericht antwoord.

Volledige ondersteuning & integratie

Verder heeft Odoo Live Chat ook tal van ondersteunende functies die je communicatie verder vergemakkelijken. Zo kan je kiezen uit tal van sjablonen voor automatische antwoorden en heeft Odoo Live Chat ook een ingebouwde waarderingstool. Deze kan je gebruiken om na een gesprek de tevredenheid van je bezoekers/klanten te peilen en de kwaliteit van je dienstverlening (nog) beter te maken.

Daarnaast is Odoo Live Chat ook volledig in je website te integreren en heb je geen nood aan een aparte chatserver of een externe koppeling.

Hoge klantgerichtheid

Ten slotte kan je Odoo Live Chat ook afstemmen op je doelgroep en specifieke segmenten daarvan. Selecteer en filter je doelgroep of segment op basis van hun land en biedt bezoekers en klanten ondersteuning in de juiste taal en toon.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

CRM

Volg leads, grijp kansen & maak overzichtelijke prognoses in een handomdraai. Focus op je klanten. 

Meer informatie

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Helpdesk

Maximaliseer je klantretentie met een uitstekende klantenservice. 

Meer informatie

Voorraad

Maximaliseer de werking in je magazijn door onze moderne software. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

Verhuur

Beheer je voorraad, planning en betalingen voor je verhuurservice met één app.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte

Klaar om je klanten nog beter te helpen?

Wil je graag meer informatie over Odoo Live Chat en/of onze andere diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag vrijblijvend een offerte aan!