Kies voor een efficiënt personeelsbeheer

Organiseer & volg vacatures effiënt op met de Werving & Selectie app.

Odoo Recruitment: een magneet voor ervaring en talent

Binnen HR wil je altijd de juiste mensen op de juiste plaats krijgen. Je bent op zoek naar ervaring om te bouwen en talent om te vormen. Maar om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen, moet je ook het juiste systeem hebben. De Odoo recruitment software geeft je hiervoor alles wat je nodig hebt.

Geavanceerde werving & selectiesoftware

Alles bij de hand voor een geautomatiseerd werving & selectieproces

Maak vacatures aan

Om de juiste mensen te vinden, moeten zij eerst weten dat je hen zoekt. Met Odoo Werving & Selectie maak je in een handomdraai vacatures voor al je openstaande functies. Kies uit stijlvolle en personaliseerbare templates met een eenvoudig invulformulier voor kandidaten.

Geef vorm aan je wervingsproces

Alle sollicitanten worden automatisch aan één groot overzicht toegevoegd. Dit overzicht kan je volledig zelf vormgeven op basis van je wervingsproces. Bepaal zelf de fases die je sollicitanten doorlopen, geef scores aan hun profielen en koppel hun gegevens uit je databank. Zo kan je sollicitanten steeds van fase naar fase schuiven en creëer je een duidelijk overzicht voor heel je team.

Automatiseer je communicatie

Door acties vast te hangen aan je verschillende fases kan je automatisch online gesprekken inplannen, sollicitanten in persoon uitnodigingen of contractvoorstellen uitsturen. Deze kunnen kandidaten dan meteen online invullen, ondertekenen en terugsturen.

Analyseer relevante data

Ga via verschillende rapporten na hoe je vacatures scoren en via welke kanalen de meeste kandidaten solliciteren. Controleer ook waar iedereen in het sollicitatietraject zit en stuur automatisch persoonlijke e-mails naar de juiste kandidaten in de juiste fases.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aan de slag met Odoo Recruitment software?