Software voor digitale handtekeningen

Onderteken en valideer documenten veilig, snel en digitaal.

Maak komaf met papier- & tijdverspilling

Communicatie omtrent documenten is vaak een ingewikkeld proces. Alle partijen moeten de juiste versies kopiëren, ondertekenen, inscannen, terugsturen, etc..

De fase van het ondertekenen is op zich niet ingewikkeld. Een handtekening is zo gezet. De rest van het documentenverkeer echter is vaak tijdrovend en zorgt voor bergen werk en papier. Behalve als je kiest voor Odoo Onderteken. 

Maak & deel bewerkbare PDF's

Odoo Onderteken is – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – meer dan een tool voor digitale handtekeningen. Met Odoo Onderteken kan je onder meer ook zelf documenten opstellen. Maak bewerkbare PDF’s en sjablonen aan voor contracten, overeenkomsten en meer. Voeg aan je sjablonen aanpasbare velden toe waar klanten gemakkelijk zelf hun gegevens kunnen invullen en handtekeningen zetten. Is je document helemaal klaar? Verzend het dan meteen naar de juiste klant of contactpersonen met een klik op de knop.

Digitaliseer je documentverwerking

Verzend

Selecteer de juiste klant en verzend je document.

Onderteken

Lees documenten na en onderteken meteen in één venster. 

Ontvang

Ontvang en controleer documenten via de checkfunctie.

Valideer

Valideer documenten en wijs toe aan de juiste map.

Complete versleuteling

Als het op documenten aankomt zijn privacy en beveiliging een absolute must. Daarom heeft Odoo Onderteken ook sterke beveiligingslagen. De app versleutelt alle communicatie rond documenten en zorgt dat alleen bevoegde personen toegang en rechten krijgen. Elke activiteit in een document (lezen, ondertekenen, etc.) wordt eveneens versleutelt om de authenticiteit en integriteit van het document te garanderen. Daarnaast houdt Odoo Onderteken ook een logboek bij van alle activiteiten in documenten zodat alle partijen exact kunnen zien wie wat en wanneer heeft gedaan.

Andere voordelen van Odoo Onderteken

Globaal erkend

Iedere digitale handtekening is geldig onder de EU reguleringen 910/2014(eIDAS), de US ESIGN Act. en voldoet aan de vereisten voor elektronische handtekeningen in de meeste landen.

Effici├źntere werking

Geen onderliggende kosten meer voor printen, kopiëren, scannen, faxen, etc.. Nooit meer lang wachten op antwoorden of e-mails.

Volledige ondersteuning

Implementeerbaar binnen alle bedrijfstakken: HR, administratie, Verkoop, Juridisch, etc..

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie
odoo documenten app

Documenten

Versnel en verbeter je digitale documentbeheer met Odoo Documenten DMS.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voortaan digitaal je kribbel zetten?

Wil je graag meer informatie over Odoo Onderteken en/of onze andere diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag vrijblijvend een offerte aan!