Software voor SMS-marketing

Haal meer uit je marketingcampagnes met Odoo SMS-marketing

In de digitale wereld van vandaag worden we vaak overspoeld met informatie en meldingen. Een van de resultaten hiervan is dat veel mensen een inbox krijgen die uitpuilt van de ongelezen e-mails, waartussen ook de beste e-mailcampagnes verloren kunnen gaan.

Gelukkig zijn mensen ook nog te bereiken op een niet-overspoelende manier, zoals via sms-marketing. En met de sms-marketing app van Odoo gaan je marketingcampagnes zeker niet verloren. Integendeel zelfs.

Verhoog je openings- en engagementpercentages

Wist je dat sms-campagnes tot bijna vijf keer meer worden geopend en gelezen dan e-mailcampagnes? En dat sms’en ook pak minder storender worden ervaren dan e-mails? Het spreekt dan ook voor zich dat je met SMS-marketing op een eenvoudige manier je openings- en engagementpercentrages kan verhogen.

Met Odoo SMS-marketing bereik je je doelgroep en contacten rechtstreeks op hun smartphones, zonder het risico dat je campagnes verloren gaan. Houd je contacten op de hoogte van het belangrijkste nieuws omtrent je bedrijf en bereik hen op een betekenisvolle manier. Willen je contacten toch liever geen sms’en ontvangen? Dan hebben zij altijd de optie om zichzelf van je campagne-lijst te laten verwijderen.

Personaliseer sms’en voor je doelgroepen en segmenten

Daarnaast kan je met Odoo SMS-marketing ook je sms’en personaliseren naargelang je doelgroepen en doelgroepsegmenten. Heb je een unieke korting voor nieuwe klanten? Een speciale boodschap voor abonnees? Of wil je een herinnering uitsturen voor een van je evenementen? Met Odoo SMS-marketing stuur je altijd de juiste boodschap naar de juiste mensen.

Plan en automatiseer sms-campagnes

Verder kan je met Odoo SMS-marketing ook eenvoudig sms-campagnes inplannen en lanceren op vaste tijdstippen. Al wat je moet doen is je sms’en klaarzetten, je contacten selecteren en een lanceerdatum kiezen. Vanaf je dat hebt gedaan, doet Odoo SMS-marketing voor jou de rest.

Zo optimaliseert Odoo SMS-marketing alle technische details voor je campagnes en voorziet de app iedere verzonden sms van een ingebouwde linktracker. Hiermee verzamelt Odoo automatisch alle gegevens en statistieken voor je sms-campagnes, zoals de kosten per campagne, de inkomsten per campagne en het percentage geopenende en ongeopende sms’en. Op basis hiervan kan je vervolgens met een klik op de knop rapporten genereren en de prestaties van je campagnes analyseren.

Bereik contacten gericht én goedkoop

Tenslotte kan je met Odoo SMS-marketing niet enkel gericht, maar ook goedkoop mensen bereiken. Want waar traditioneel de prijzen voor sms-marketing kunnen oplopen, is dit binnen Odoo niet het geval. In Odoo kan je namelijk speciale credits aankopen en gebruiken om te betalen voor je sms-campagnes. Zo betaal je voor een verzonden sms binnen België maar 0.0707 credits, wat neerkomt op minder dan €0.01/sms (!).

Odoo SMS-marketing opgesomd

Persoonlijk

Bereik mensen op een persoonlijke manier, zónder nood aan internet.

Kort

Stel je sms-berichten en -campagnes op in een vingerknip.

Simpel

Houd je berichten simpel en to the point, zoals mensen het graag hebben.

Geïntegreerd met andere Odoo-modules

CRM

Volg leads, grijp kansen & maak overzichtelijke prognoses in een handomdraai. Focus op je klanten. 

Meer informatie

E-commerce

Verkoop je producten eenvoudig online met de open source e-commerce software van Odoo. 

Meer informatie

Marketing automatisering

Gun jezelf de tijd om je bezig te houden met klantenrelaties & omzet. Laat Odoo het werk voor je doen. 

Meer informatie

Abonnementen

Stroomlijn en automatiseer je abonnementsbeheer en facturatie.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de slag met Odoo SMS-marketing?

Wil je graag meer informatie over Odoo SMS-marketing of wil je graag zien wat de app allemaal te bieden heeft? Vraag gratis een offerte aan of plan een gratis demo in!