Software voor gemakkelijke en duidelijke spreadsheets

Verzamel data, onttrek informatie en bepaal de toekomst.

Optimaliseer je Business Intelligence

Spreadsheets zijn een van de meest gebruikte en effectieve tools om data te verzamelen en waardevolle inzichten in je bedrijf te krijgen. Deze inzichten kan je vervolgens gebruiken om je Business Intelligence (BI) bij te sturen en te optimaliseren. Bij BI staat namelijk alles in het teken van data verzamelen en hier waardevolle informatie uithalen om acties in de toekomst te kunnen onderbouwen. En met Odoo Spreadsheet kan je niet enkel naar de toekomst kijken, maar kan je de toekomst ook in handen nemen.

Verzamel en analyseer data uit andere Odoo-apps

Met Odoo Spreadsheet kan je financiële rapporten en data ophalen uit andere Odoo-apps. Zo kan je o.m. verkoopopbrengsten, aankopen, budgetten, abonnementen etc. ophalen en met een klik op de knop hier een spreadsheet voor aanmaken. Binnen de spreadsheet kan je vervolgens data manipuleren en modelleren om historische, actuele en voorspellende weergaven van je cijfers en financiële prestaties te krijgen.

Markeer informatie

Met een voorwaardelijke opmaakfunctie kan je gemakkelijk informatie in de spreadsheets markeren. Door bv. specifieke targets als voorwaarden toevoegen en kan je alle bedragen die aan deze voorwaarden voldoen in de spreadsheet uitlichten. Op deze manier kan je eenvoudig successen, problemen, patronen en trends binnen je financiën identificeren en hier waardevolle inzichten uithalen.

Filter informatie

Verder kan je binnen Odoo Spreadsheet ook gericht data filteren op basis van datums, relaties of tekst. Zo kan je bv. prestaties én verwachte prestaties per werknemer bekijken en in combinatie met de opmaakfunctie ook gemakkelijk nagaan wie goed presteert en wie bijsturing nodig heeft. Op basis hiervan kan je dan ook individuele targets per werknemer toewijzen en aanpassen.

Visualiseer informatie

Ook laat Odoo Spreadsheet je toe om gemakkelijk vanuit je spreadsheets grafieken te maken en al je informatie te visualiseren. Zo kan je grote en ingewikkelde hoeveelheden data in enkele klikken een stuk gemakkelijker interpreteren. Profiteer van heldere en duidelijke overzichten om je toekomstige beslissingen en Business Intelligence sterker te maken.

Real time updates & dataverwerking

Tenslotte neemt Odoo Spreadsheet ook een groot deel van het opvolgwerk voor je uit handen. Maak je een aanpassing of komt er nieuwe data binnen in je andere Odoo-apps? Dan worden je spreadsheets door Odoo automatisch geüpdatet. Zo kan je steeds actuele inzichten raadplegen, zonder dat je zelf keer op keer je spreadsheets moet bijwerken.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie

Abonnementen

Stroomlijn en automatiseer je abonnementsbeheer en facturatie.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de slag met Odoo Spreadsheet?

Wil je graag meer informatie over Odoo Spreadsheets of wil je graag zien wat de app allemaal te bieden heeft? Vraag gratis een offerte aan of plan een gratis demo in!