Software voor social marketing

Bereik, informeer en overtuig je doelgroep.

Haal het meeste uit je marketing

Klanten winnen en meer verkopen: de doelen van marketing zijn simpel. Die doelen bereiken is dat echter vaak allesbehalve.

Het is daarom belangrijk om goed én slim te investeren in marketing. Een voorbeeld hiervan is investeren in de juiste online tools en hulpmiddelen. En een voorbeeld daarvan, is Odoo Social Marketing.

Beheer je sociale media

Odoo Social Marketing is de ideale tool om als bedrijf het meeste uit je sociale media te halen. De app is compatibel met alle grote socialemediaplatformen en laat je toe om zoveel verschillende accounts toe te voegen als je wil.

In Odoo Social Marketing maak je eenvoudig berichten om op al je platformen te delen. Voeg zelf teksten en andere content zoals video’s en afbeeldingen toe, en de app giet deze automatisch in het juiste formaat. Staan je berichten inhoudelijk op punt? Maak dan met een klik op de knop een campagne aan en stel alle specificaties in. Kies wanneer je je bericht(en) wil delen en de app zet deze automatisch op het juiste tijdstip online.

Ben je benieuwd naar hoe je campagnes presteren? Bekijk dan per campagne je inkomsten, aantal kliks, gewonnen leads en meer. Odoo Social Marketing verzamelt al deze gegevens automatisch en giet ze in overzichtelijk rapporten die je kan gebruiken als basis voor campagnes in de toekomst.

Stuur relevante pushmeldingen

Maar Odoo Social Marketing helpt je met meer dan sociale media. Je kan de app ook gebruiken om relevante pushmeldingen te sturen op je eigen website. Voeg een tekst, link en bijpassend icoon toe om de aandacht van je bezoekers te trekken. Wil je je pushmeldingen graag op een bepaald tijdstip laten verschijnen? Dan houdt Odoo Social Marketing zelfs rekening met de tijdzone van je websitebezoekers! Zet alles klaar and watch the magic happen.

Wist je trouwens dat pushmeldingen meestal een hogere doorklikratio (CTR) hebben dan e-mails? Het gebruiken van pushmeldingen is dus niet alleen heel simpel, maar ook heel effectief!

Chat live met bezoekers

Verder laat Odoo Social Marketing je toe om bezoekers op je website te volgen én aan te spreken. Via de app kan je op ieder gegeven moment zien wie je website bezoekt of recentelijk heeft bezocht. Ook kan je nagaan welke pagina’s je bezoekers bekijken of bekeken, uit welk land ze komen en meer. Door de integratie met Odoo Live Chat kan je live bezoekers ook meteen aanspreken. Zo kan je hen een directe en gerichte klantenondersteuning bieden en verder helpen met eventuele vragen of informatie.   

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Website

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo.

Meer informatie

Marketing automatisering

Gun jezelf de tijd om je bezig te houden met klantenrelaties & omzet. Laat Odoo het werk voor je doen. 

Meer informatie

Live Chat

Communiceer rechtstreeks en in real-time met bezoekers en klanten op je website.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klaar om meer uit je marketing te halen?

Wil je graag meer informatie over Odoo Social Marketing en/of onze andere diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of vraag vrijblijvend een offerte aan!