Software voor wagenparkbeheer

Al je wagens, al je documenten, één platform.

Houd je documenten en wagens in orde

Contracten, verzekeringen, keuringen, onderhoud, etc.. Je hebt meer nodig dan sleutels en brandstof om je bedrijfswagens de baan op te krijgen.

Het is dan ook belangrijk om alle achterliggende documenten steeds in orde te brengen én te houden. En dat is waar Odoo Wagenpark je bij kan helpen.

Volg je wagens

Met de Odoo Wagenpark-app krijg je een overzicht over al je wagens in één gebruiksvriendelijk platform. Geen nood aan speciale trackingsystemen, want enkele klikken op de knop volstaan om je wagenpark op de voet te volgen. Bekijk gegevens en specificaties en wijs de juiste werknemers, contracten en dienstverleningen toe aan de juiste wagen. Daarna doet Odoo Wagenpark voor jou de rest. Is een werknemer gaan tanken? Wordt de leasing of verzekering verlengd? Of is een wagen op onderhoud geweest? Dan voegt de app alle kosten automatisch toe aan je administratie op basis van de termijnen en bedragen in je contracten.

Volg je contracten

Verder geeft Odoo Wagenpark je ook een goed oog over alle contracten die je voor je wagens moet afsluiten. De app helpt je om facturen, aantekeningen, verzekeringspolissen en meer per wagen te beheren in een speciaal ontworpen interface. Verder stuurt de app je ook automatisch meldingen wanneer contracten aflopen en vernieuwd of opgezegd moeten worden. Via tal van ingebouwde hulpmiddelen kan je alles controleren en eveneens direct communiceren met partners en dienstverleners voor je wagens.

Volg je kosten

Ten slotte houdt Odoo Wagenpark voor jou ook een financieel oog in het zeil. De app identificeer en traceert elke euro die je spendeert aan ieder van je wagens. Op basis van de termijnen en bedragen in je contracten voegt Odoo Wagenpark alle kosten automatisch toe aan je administratie én giet de app deze ook meteen in overzichtelijke rapporten. Op basis hiervan kan je je voertuigbeleid grondig analyseren en optimaliseren: Welke voertuigen zijn rendabel? Waar kan je in kosten snoeien? En waar moet je best nog investeren? Met Odoo Wagenpark heb je je voertuigbeleid volledig in handen.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo-modules

Website

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo.

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

Boekhouding

Alle tijdbesparende tools die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Meer informatie
odoo documenten app

Documenten

Versnel en verbeter je digitale documentbeheer met Odoo Documenten DMS.

Meer informatie