Software voor eventmanagement

Organiseer, beheer en katapulteer je evenementen naar het volgende niveau met Odoo Events! 

Leid je evenementen in goede banen met Odoo Events

Een evenement organiseren doe je niet in een vingerknip. Het vraagt een grondige voorbereiding, goede organisatie en meticuleuze planning. Het is tal van zaken jongleren – ook tijdens het evenement – om alles tot een goed einde te brengen. En tijdens dat jongleren is een extra hand altijd welkom. Die extra hand komt voor eventplanners en -managers in de vorm van Odoo Events, dé all-in-one applicatie voor evenementenorganisatie en -beheer.

Geschikt voor alle soorten evenementen

Van kleine lokale evenementen tot grote internationale bijeenkomsten, met Odoo Events organiseer en beheer je iedere fase van ieder evenement van A tot Z:

Ontwerp websites & webpagina's

Door de integratie met Odoo Website kan je zonder enig codeerwerk websites en landingspagina’s bouwen voor je evenementen. Stel zelf de lay-outs samen met een intuïtief drag-and-drop systeem. Voeg zelf content toe en personaliseer je boodschappen om je evenementen juist te presenteren en af te stemmen op je doelpubliek.

Voeg activiteiten & programma's toe

Binnen Odoo Events kan je ook eenvoudig activiteiten aan je evenementen toevoegen en inplannen. Maak formulieren aan waar deelnemers een stand kunnen reserveren, gastsprekers zich kunnen opgeven, etc.. Coördineer alle activiteiten en Odoo maakt automatisch een programma waar bezoekers het volledige aanbod kunnen ontdekken.

Creëer & verkoop tickets

Een evenement kan natuurlijk niet doorgaan zonder bezoekers. Daarom kan je via Odoo Events ook tickets aanmaken en verkopen. Bepaal zelf of de toegang gratis of betalend is, maak ticketcategorieën en personaliseer inschrijvingen zodat bezoekers hun voorkeuren kunnen doorgeven. Beheer de automatisch aangemaakte gastenlijst en gebruik de mobiele app als ticketscanner tijdens het evenement om toegang te valideren.

Verkrijg real time rapporten

Via real time rapporten kan je voor al je evenementen actuele statistieke raadplegen. Ga vooraf na hoeveel mensen al tickets hebben gekocht of geïnteresseerd zijn. Controleer tijdens het evenement hoeveel mensen aanwezig zijn en op welke specifieke plaatsen of activiteiten zij hebben ingecheckt. Zo krijg je inzichten in welke van je activiteiten goed scoren en waar je op volgende evenementen kan bijsturen en/of extra op kan inzetten.

Gebruik geïntegreerde promotietools

Creëer zichtbaarheid voor je evenement en promoot je evenementen via verschillende kanalen. Koppel je Odoo Events o.m. met Odoo marketing modules zoals Odoo E-mail marketing en Odoo Marketing Automatisering en bereik je doelgroep op een geautomatiseerde én toch persoonlijke manier. Stuur bezoekers en geïnteresseerden specifieke content en gebruik e-mails en berichten om bevestigingen, herinneringen en updates over je evenementen uit te sturen.

Andere voordelen van Odoo Events

Integratie Google Analytics & SEO-tools

Koppel je Google Analytics account om alle interacties op je website en acties van bezoekers te volgen. Via koppelingen met alle Odoo Marketing tools, zoals Odoo E-mailmarkering en Odoo Marketing Automation, kan je de effectiviteit van je e-mails en andere marketingacties meten en analyseren. Gebruik ook de gratis SEO tools van Odoo en zet in op zoekwoorden die scoren om verkeer naar je website en evenementenpagina’s te genereren.

Verzamel & verwerk feedback

Vraag klanten achteraf om feedback op het evenement zelf of online via opvolgings-e-mails. Verwerk en gebruik deze om de aanpak, activiteiten en inrichting voor je volgende evenementen aan te passen of bij te sturen. Kijk welke activiteiten het goed deden en welke je in de toekomst beter kan laten vallen of verbeteren.

Overtuig & promoot sponsors

Een evenement heeft altijd de nodige financiële middelen nodig. Overtuig sponsors die in ruil voor hun steun op het evenement worden gepromoot of hun producten mogen aanbieden. Stel bv. zelf sponsorpakketten samen van verschillende niveaus met bijhorende voordelen en verkoop deze via een koppeling met de Odoo eCommerce module.

Volledig geïntegreerd met andere Odoo modules

Website

Vergeet coderen. Bouw eenvoudig je eigen website met Odoo.

Meer informatie

Verkoop

Stuur schitterende offerte templates met digitale handtekening & online betalingsverzoek. 

Meer informatie

Facturatie

Stuur automatische facturen, beheer contracten & ontvang sneller betalingen. 

Meer informatie

E-mail marketing

Maak succesvolle e-mailcampagnes in een handomdraai zonder enige IT-kennis. 

Meer informatie